Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: magazamın prestashop uzantısı oldu

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart magazamın prestashop uzantısı oldu

    Turkçe presta'yı ne yaptımsa kuramadım.Mecbur kaldım ingilizceye ama ilk kurmamda normal adresinde olan magaza suan sitenin adrsinin sonuna prestashop yazarsan cıkıyor.nerede yanlış yaptım.
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    direk dosyayı upload etmişsiniz prestashop klasörünün içeriğini public_htmle aktarmanız gerekli
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    Cevabınız için çok teşekkürler.Kurulumu gerçekleştirdim.Fakat siteye girdiğimde 'HTTP Hatası 500 (Internal Server Error): Sunucu isteği gerçekleştirmeyi denerken beklenmedik bir koşulla karşılaşıldı' diyor.Kurulumda hiçbir problemle karşılaşmadım.Problem hakkında bir tahmininiz varsa yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.

    [attachment]C:\fakepath\adsız.bmp[/attachment]
    None

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    Sitenin kontrol paneline giriliyor düzenlemer yapılıyor ama magaza sayfasına görünmüyor.
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    1.3.1.1 versiyonda Türkçe dil seçeneğnde hata meydana gelebiliyor. Adminpanel diller sekmesinden Türkçe tr dil kodunu tc olarak değiştirerek deneyin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    Bahsettiğiniz gibi sanırım türkçe versiyondan kaynaklanan bir problem galiba;ingilizce versiyonu tekrar yukledim herset problemsiz calısıyor.Fakat sizin dediğiniz ayarları kontrol panelinde nerden yapılacagını bulamadım.Benim anlayabileceğim sekilde bu ayarın nerde oldugunu belirtirmisiniz.Emekleriniz için teşekkürler.
    None

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    Üstadım şimdi ayarı buldum ve değiştirdim.Gelecekte baskasınında basına aynı şey gelirse söyle acıklayayım;Kontrol panelinde araçlar sekmesinden lisanı seçiyorsunuz.orada tr yi tc yapıyoruz.Açıklamalarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler.
    None

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    Modules klasöründe bulunan modullerin dil dosyalarından tr.php dosyalarında tc.php olarak değiştirmeniz gerekmektedir.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    500 hatası ve beyaz sayfa probemini çözmek için , filezilla veya buna benzer fto programına yukediginiz dosyalara sag tıklayıp "dosya izinleri" bolumunden 755 isaretlemeniz yeterli olabilir.
    None

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: magazamın prestashop uzantısı oldu

    sitenin kuruldugu klasörün tamamia 755 verildigi taktirde bazi fonksiyonlar calismaz. Örnegin img klasörü 777 olmalidir, htaccess 666 olmalidir vs vs.. Yani kurulum esnasin belirtilen izinler ayarlandiginda bir sorun bulunmamaktdir. Ancak 1.3.xx versiyonlarda Türkce dil kodunda hata meydana gelmekte, bu dil kodunu tr olan dil kodunu tc olaak degistigimizde sorun ortadan kalkmaktadir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0