Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: jawa ile açılır pencerede video tanıtımı ?

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Exclamation jawa ile açılır pencerede video tanıtımı ?

    Arkadaşlar doğru yeremi yazdım bilmiyorum, ana sayfama text modülü ile youtube videolarını külüptüp ekledim , küçük çerçeve içinden müşteriler izliyor , benim istediğim tıklanınca ürün resimlerinin açıdığı gibi bi pencerede videonun izletilmesi.

    tam anlatamadım ama işi bilenler anlamıştır , buna örnek siteler çok var.bunun modülü varmıdır prestada.

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.930
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    popup ta video mu oynatmak istiyorsunuz eğer buysa bir arkadaşım daha bunu istemişti yakın zamanında geliştirip bilgi vereceğim
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart

    Alıntı admin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    popup ta video mu oynatmak istiyorsunuz eğer buysa bir arkadaşım daha bunu istemişti yakın zamanında geliştirip bilgi vereceğim


    evet admin o kadar çok lazımki o mudül , ana sayfa açılış hızım mahvoldu , 3 adet youtube videosunu küçültüp ana sayfaya ekledim düşünün artık.. görenlede video modülü kurdugumu saniyo oda ilginç.. popupta video istediğimiz bu.

  4. #4
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.930
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    konu İstekleriniz forumuna taşındı ve işlem listemize alındı.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Beklentinizi karsilayacak modulü http://nepasun.com/displayflashproduct.rar
    Kurulum-kullanim ve kullanim alani: displayflashproduct.rar modulü zipten aciyorsunuz, modules klasörüne atiyorsunuz, admin panel modullerden modulü aktif edip düzenle diyorsunuz, düzenleme sayfasinda popup ekleyeceginiz ürünü seciyorsunuz, product id nr otomatik belirecektir. popup boyutlarini düzenliyorsunuz ve daha önceden hazirlamis oldugunuz flash animasyonu secip kaydet diyorsunuz, kaydetmis oldugunuz flash animasyon ürün detaylarinda tiklandiginda sizin belirleginiz boyutta popup olarak gözükecektir.
    1.3 versiyonlara kadar uyumlu olup 1.4 versiyonda tet edilmemistir.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart

    Alıntı McDaim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beklentinizi karsilayacak modulü http://nepasun.com/displayflashproduct.rar
    Kurulum-kullanim ve kullanim alani: displayflashproduct.rar modulü zipten aciyorsunuz, modules klasörüne atiyorsunuz, admin panel modullerden modulü aktif edip düzenle diyorsunuz, düzenleme sayfasinda popup ekleyeceginiz ürünü seciyorsunuz, product id nr otomatik belirecektir. popup boyutlarini düzenliyorsunuz ve daha önceden hazirlamis oldugunuz flash animasyonu secip kaydet diyorsunuz, kaydetmis oldugunuz flash animasyon ürün detaylarinda tiklandiginda sizin belirleginiz boyutta popup olarak gözükecektir.
    1.3 versiyonlara kadar uyumlu olup 1.4 versiyonda tet edilmemistir.
    Kolay Gelsin

    Çok tşk ederim McDim , bende 1.4 var umarım olur , hemen deneyeceğim..

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart

    McDaim ekleyeceğimiz videonun uzantısı swf mi olmalı mutlaka ? ben bi kaç uzantıda denedim ama upload error verdi , boyutlarıda 4 mb yi geçmiyordu. Bu modülün youtube link eklenebilir olanları vardı galiba bunda yok o özellik.

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart

    yok üstad swf formatı ilede yükledim , yükleme bitince gri sayfa kalıyo algılamıyo sonunu getiremedi şimdide , sitedede hareket yok , galiba 1.4 veriyosun için uyumlu değil

  9. #9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    1.3te sorunsuz calisiyordu. Bende 1.4 versiyona gecis yaptim ve denememistim. Simdi denedim ve maalesef 1.4 versiyonda calismiyor. Üzerine calsilip 1.4 versiyona uyum sagliyacak sekilde düzenleme mümkün olsa harika olurdu.
    Konu McDaim tarafından (01-31-2012 Saat 10:01 PM ) değiştirilmiştir.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart

    Alıntı McDaim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3te sorunsuz calisiyordu. Bende 1.4 versiyona gecis yaptim ve denememistim. Simdi denedim ve maalesef 1.4 versiyonda calismiyor. Üzerine calsilip 1.4 versiyona uyum sagliyacak sekilde düzenleme mümkün olsa harika olurdu.
    :S evet üstad o kadar ihtiyacım varki bu modüle.. Acaba nasıl uyumlu hale getirilebilinir bu.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0