5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Online Oyunlar İçin Kod satımı

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Online Oyunlar İçin Kod satımı

    mesala knight online gibi online oyunların premumları bıldıgınız gıbı kod larla yuklenıyor. ben bu kodları presta shopda nasıl satabılırım .. mesala adam bana 100 tl para gonderdı adama 100 tl lık bakıye yukleyıp adam sıteden sıtedıgını alabılırmı ? mesala 10 tl lık alısverıs yapıp 90 lıra kredı kalması gıbı .. ayrıca sadece 1 preium çesıdınden 50tane stok olursa bunları karıstırmadan aldıgı adamın hesabına nasıl yonlendırebılecek ?

    ornek verırsek www.gameturkonline.com yada bynogame.com gıbı bır seyı presta shopda uygulayabılırmıyız ?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    268
    Tecrübe Puanı
    16

    Standart Cvp:Online Oyunlar İçin Kod satımı

    tomato cart var onu kullanabilirsin prestashop şimdilik bunda YETERSiZ

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Online Oyunlar İçin Kod satımı

    Merhabalar ben online oyun ürünleri (E-pin) satışı yapıyorum site açayım dedim istedigim özellikleri r10 da blue7 adlı kişi çok güzel bir şekilde belirtmiş alıntı yapıyorum k.bakmayın isteklerimiz neredeyse aynıdır bi kaç degişiklik veya farklılıklar olabilir

    1.Sctiptte ödeme bildirimi yapılabilmeli

    2.Scriptte bakiye sistemi olmalı.Örneğin bir müşteri bir bankadan topluca bir para gönderir ödeme bildirimi açar ödeme bildirimi incelenir ödemesi gelmiş ise ödeme onaylanır ve parası bakiyesine aktarılır.Müşteri bu parayı dilediği zaman kullanır ürün alır aldığı ürünlerin ücretleri bakiyesinden otomatik düşer ve kalan parası bakiyesinde bekler.

    3.Oyun ürünlerinin çoğu kodlardan oluşmaktadır cep tel kontörleri gibi.Sisteme bu kodları topluca ekleyip müşteri sipariş verdiği takdirde sipariş verdiği ürünün kodu otomatik olarak sistemde her müşterinin kendisine ait olan siparişlerim adlı gibi bir bölüme gelmeli ve ürünün ücreti otomatik olarak bakiyesinden düşmeli.

    4.Her siparişe bir sipariş numarası verilmeli her müşterinin hesap hareketlerim diye bir bölümleri olmalı.Bu bölümde sipariş verdikleri ürünün sipariş numarası,sipariş tarihi, sipariş vermiş olduğu ürünün adı , ve ürünün fiyatı gibi bilgiler yer almalı.

    5.Her müşterinin kendisine ait siparişlerim adlı bir bölümü olmalı bu bölümde verilen siparişler hakkında bilgi ve durumları yer almalı.Örneğin bir ürün sipariş verip siparişini teslim almışsa siparişinin kodları bu sayfada bulunmalı , tedarik edildi gibi bir ibare yer almalı , sipariş verilmeden önceki ve verildikten sonraki bakiyeler gösterilmeli , teslim edilen ve teslim edilmeyip iptal edilen siparişler yeşil ve kırmızı renklerle birbirinden ayrılmalı.

    6.Oyun ürünlerinin çoğu kodlardan oluşur demiştik ancak bazı ürünler vardıki kodlardan oluşmamaktadır bu nedenle sisteme eklenip otomatik olarak verilememektedir.Bu siparişlere oyun parası örneğini verebiliriz.Oyun parası siparişlerinde kişi oyundaki karakterinin adını serverini almak istediği oyun parası miktarı gibi bilgileri doldurup siparişini vermeli bu sipariş admin panelinde bir yerde site yönetimine görünmeli müşterinin vermiş olduğu bilgilere göre siparişi kendisine teslim edilmeli.Teslim edilme esnasında müşteri siparişlerimden siparişinin durumunu teslimatı bekliyor olarak görmeli sipariş teslim edildikten sonra site yöneticileri admin panelinden teslim edildi diye onaylayıp müşterininde gördüğü teslimatı bekliyor ibaresi değişip teslim edildi bilgisi ile yer değiştirmeli.
    None

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Online Oyunlar İçin Kod satımı

    herhangibir bilgisi yada yönlendirecek olan yokmu arkadaşlar ?
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    165
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Cvp:Online Oyunlar İçin Kod satımı

    Presta Shopu bu amaçla kullanabilirsin Şöyleki Öncelikle Katagoriler oluştur ve Kodları Metin belgesine ekleyip siteye ürün eklerken indirilebilir ürün seç ve metin belgesini buraya upload et kişide bu kodu görebilmek için öncelikle ürünü alması gerekmektedir ürün satışı için ise paypal veya başka banka havale modülü kullanırsan bu şekilde sorunun haleldebilirsin. Temayıda buna göre editleyip güzel bir site elde edebilirsin

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0