3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: PRESTA HAKKINDA YARDIM

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    21
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart PRESTA HAKKINDA YARDIM

    Presta Hakkında kafama takılan bazı şeyler var. php kodlamadan anlamadığım için problem yaşıyorum. Presta ile bir alışveriş sitesi kuracağım bayağı geniş içerikli olacak. Freelance olarak bana yardımcı olacak arkadaşlar irtibata geçsin. ücret konusunda da anlaşırız merak etmeyin. ayrıca adobe flash cs3,cs4 ve cs5 konusunda yardımcı olmaya hazırım. kralını tanımam

    Hayrettin Demirel
    +90 344 221 00 04
    [email protected]
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.933
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: PRESTA HAKKINDA YARDIM

    Sorun ne ise burdan yazdığın zaman yardımcı olmaya çalışırız. İlla Flash bilgin ile bu destek olmak istersen sitemize banner vb oluşturabilirsin. Sorunuda detaylı bir şekilde yazarsan yardımcı oluruz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    21
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: PRESTA HAKKINDA YARDIM

    2 Gün önce Presta 1.3 türkçe paketini bir hostinge sorunsuzca kurdum. Yonetim panelini çalıştırıyorum. Sitede dil seçenekleri ile alakalı bütün söylenenleri yapmama rağmen ön sayfa bembeyaz cıkıyor. Hosting windows tabanlı ama en başta söylediğim gibi sorunsuzca kurulumu gerçekleştirdim.

    İşin doğrusu, benim bununla uğraşacak çok vaktim yok. Ama vakit ayırıp emek verecek bir arkadas olursa, alnının terini karşılıksız bırakmayacağım. İstediğim şey panelin kurulması, verdiğim banner'ın ve footer'ın yerine yerleştirilmesi Bir kaç modülün de ana sayfada yerlerinin değiştirilmesi. Gerisini halledebiliriz diye düşünüyorum. Acil cevap yazılırsa minnettar olurum.

    İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0