6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Yeni sekme ekleme

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Yeni sekme ekleme

    forumda aradım ama bulamadım. yorumları katalog altından hızlıca ulaşmak için yeni bir sekme ekledim yorumlar diye. bunun içinde modul olarak productcomments eklentisini gösterdim sınıf kısmına da yorumlar yazdım. ve kaynağada katalog dedim. sekme eklendi ancak eklediğim sekmeye tıklayınca Kayış mevcut değil hatasını alıyorum. bunu nasıl düzeltebilirim. teşekkürler.
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Yeni sekme ekleme

    Prestashop orjinal sistem haricinde editlemeleri veya yeni kod yazimi hakkinda bir öneri veya destek vermemiz sözkonusu degil.
    PHP yazilim bilgisi olan birinden yardim almaniz gerekmektedir.
    Kolay gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Yeni sekme ekleme

    efendim bu kod yazımı ile ilgilimi bilmiyorum ama şöyle bir durum var yönetim sayfasında yeni sekme ekle diye bir bölüm mevcut. Ben direk olarak buradan yapmaya çalışıyorum. Bundan sonrası için mi php kodu gerekli yani, anlayamadım?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Yeni sekme ekleme

    sekmenin cagiracagi sayfanin linki dogrumu bunu kontrol edin. Yani sekmenin cagiracagi sayfanin yolu ile sekmeye vereceginiz linki karsilastirin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Yeni sekme ekleme

    özür dilerim ama link vermek için bir alan yok ki yada ben nereden gireceğimi bilmiyorum
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Yeni sekme ekleme

    Arkadasim sekme ekliyorsunuz eklemesinede. Sekme neyi cagiracak. Yani hangi dosyayi cagiracak. Öncelikle bunu belirlemelisiniz. Yani sekmenin cagiracagi bir modul olmalidir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0