Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    1.4 teki cms modül sorunun bir çok arkadaşımızın paylaşmasına rağmen çözüm bulan yok hala ,
    alternatif cms menü modülü olan varsa alabilirmiyim.

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    CMS modülündeki sorun nedir çözmeye çalışalım
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    1.4 teki CMS sorunu ne resmi sitesinde yapılabilmiş nede burda cvp bulamadık.epey yazan ve cvp alamayanlarda var.başka bir cms modülde bulamadık.bulduğumuzda aktif olmadı.

    Ben CMS modülünü aktif ettiğimde ana sayfam resimdeki gibidir bakınız.
    yeni eklediğim sayfalarda menüye eklenmiyor fakat site haritasını tıkladığımda görünüyor.

  4. #4
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    az önce bir sitemde CMS bloğunu test ettim ve 1.4.4 TR Paketleri içindeki modülde dediğiniz gibi bir CMS Ekledim CMS Bloğu oluşturdum Eklediğim yazıyı blok içinden aktive ettim ve sitemde eklediğim CMS yansıdı..

    O Powered yazılarını kaldırmak isterseniz


    "Powered by Prestashop" Yazılarını göster

    Sayfa Alt bilgisi çeşitli bağlantılar
    yanındaki kutuların işaretlerini kapatıp kaydedebilirsiniz.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    peki admin var olan CMS yi kullanabiliyomusun? Asıl var olanda sorunlu, yoksa sadece bendemi bu sorun.başka bir modülü çalıştırdığını yazmışsın , bende başka cms de çalışmadı.

    Çalıştırabildiğin CMS modülünü alabilirmiyim?

    diğer alt bilgiler içinde tşk'ler.

  6. #6
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    evet şimdide var olan CMS bloğuna eklediğim deneme cms sini ekledim aktif olarak işaretledim herhangi bir sorun yok farklı bir cms modülü kullanmıyorum 1.4.4 TR de çıkan modül kullanıyorm
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    Admin benim temamdan kaynaklanıyor olabilir bu durum ? Madem sende çalıştı..


    örneğin etiket bulutu modülüde çalışmıyor , bunun gibi bir kaç tane daha , ama benim için en önemlisi CMS menü. çok fazla bilgi girişi yapmalıyım.
    Fikir verebilirsen sevinir.mYada alternatif bi cms modülüde işimi görebilir.

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    Alıntı "admin" post=11419 Nickli Üyeden Alıntı
    az önce bir sitemde CMS bloğunu test ettim ve 1.4.4 TR Paketleri içindeki modülde dediğiniz gibi bir CMS Ekledim CMS Bloğu oluşturdum Eklediğim yazıyı blok içinden aktive ettim ve sitemde eklediğim CMS yansıdı..

    O Powered yazılarını kaldırmak isterseniz


    "Powered by Prestashop" Yazılarını göster

    Sayfa Alt bilgisi çeşitli bağlantılar
    yanındaki kutuların işaretlerini kapatıp kaydedebilirsiniz.
    İŞARETLERİ KALDIRIYORUM AMA YOK OLMUYOLAR..

  9. #9
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    düzeltmeleri yaptıktan sonra tools / smarty veya smartyv2 / compile klasörlerinin "içini" boşaltıp denermsin
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

    tamamen boşalttım yine aynısı admin.değşmedi.

    footer deki linklerde ana sayfada tıklandıgında çalışıyor ama alt sayfalarda tıklandıgında ürün bulunamadı sayfası geliyor.buda bununla ilgili galiba.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0