10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    yönetim paneli / çevirilerde google çeviri yapmıyor , tıklatıncada şu hata yolunu veriyor. resim ektedir.

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    Aynı sorun bende de mevcut.
    Çözümü konusunda bende desteğinizi rica ederim.
    ***********************************************
    Çözümü sanırım ben buldum. Serverdan kaynaklanıyordur. Çünkü başka bir hosting firmasını kurdugumda çeviri çalışıyor.
    None

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    sanmıyorum sordesing aynı hosting firmamda daha önce çalışmıştı. veriyonu değiştirdim vs vs.. sanırım modüllerden kaynaklı. google translate apı kodunu çekemiyor

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    o zaman google uygulamayı kapatmış olabilir belki (
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    yok kapatmamıştır, halledecez bakalım zor oldugunu sanmiyorum , zaten google garip çeviriyo tutmuyo orjinalini

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    İnsallah. Hadi bakalim. Bekliyorum. Aksi halde copy / paste ile 1-2 saat ugrasmam gerekecek.
    None

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    uğraşma bencede , burada bu işler böyle , herşeyi bozarsın olmuyo die , bi bakmışın çözümü çıkmış

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    ok bekleyelim bakalım.
    None

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    Çözüm degil ama nedenini buldum. Google bu hizmeti kapatmış sınırlı kullanıma eklemiş birde ücretli yapmış.
    Ayrıntılı bilgi aşagıdaki linkte.
    Bilgine
    http://code.google.com/intl/tr-TR/apis/language/translate/v1/getting_started.html
    None

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: Google Translate API v2 çeviri yapmıyor ?

    aç gözlü adiler en azından sebebini anladık sordesing. keşke önden kayıt etseydin zamanını kaçırdık bak gördünmü.

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0