Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    Pipariş vermek için ürün seçiyorum sonra kasaya it değimde üye oluyorum,bunran sonra ilerlemiyor...
    İlilenirseniz çokmemnun olurum...TEŞEKKÜRLER.Aşağıdaki gibi çıkıyor....


    . Hesap
    Zaten kayıtlı? Tıklayın
    Yeni Müşteri

    E-posta *

    Şifre * (5 karakter dak.)

    Başlık Bay Bayan

    Ilk isim *

    Soyadı *

    Doğum Tarihi

    Haber bülteni için Facebook'a kaydol

    ortaklarımızın özel fırsatlardan haberdar
    Teslimat adresi

    Şirket

    Ilk isim *

    Soyadı *

    Adres *

    Adres (Line 2)

    Posta kodu *

    Şehir *

    Ülke *

    Ek bilgi

    Ev telefonu *

    Cep telefonu

    fatura için başka bir adres kullanın

    *Gerekli alan
    2. Dağıtım yöntemleri
    teslim yöntemi seçin

    hayır taşıyıcıları bu adrese teslim olduğunu mevcuttur.
    Mesaj bırakın

    Eğer sipariş hakkında bir yorum eklemek isterseniz, aşağıya yazınız.

    3. Ödeme yönteminizi seçin

    Please sign in to see payment methods
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    Çok önemli arkadaşlar....
    yardımmm
    None

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    Ne gibi bir uyarı veriyor? Zorunlu alanların doldurulup doldurulmadığını kontrol edin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    onları dolduruyorum...
    üyelik formunu doldurduktan sonra

    Technical Error:unable to save account
    Details:
    Error thrown:[object XMLHttpRequuest]
    Text statusarsererror

    tamam dediğimde öyle kalıyor...

    bir de altta kargo seçmemi vermiyor...

    Teslim yöntemi seçin deniliyor.

    Ödeme yönteminizi seçin in altında

    Please sign in to see payment methods
    None

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    bilgisi olan varsa yazsın...ben düzeltemedim
    None

  6. #6
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    farklı tarayıcıda denermisiniz?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    denedim aynı sorun....hata veriyor...
    Halbuki sıfırdan yükledim.Hiç bir modül de eklemedim
    None

  8. #8
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    iletişim kısmından Site adresinizi iletirseniz inceleyebiliriz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    Herşeyi silip tekrar yükledim..
    Bu sefer kişiyi kaydetmek için formu dolduruyorum.
    Kaydete bastığımda şu hatayı veriyor...
    Hata - E-posta şablonu yok /var/www/vhosts/siteadi.com/httpdocs/mails/tr/account.txt
    None

  10. #10
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: presta shop 1.4 tam sürümü yükledim ama sipar

    mails klasörünü v1.3 TR içerisinden kopyalayarak 1.4 mails klasörü içindeki TR içerisine EN klasöründen kopyalayarak eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0