9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Caya corbaya Modul

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Caya corbaya Modul

    Bircok arkadaslarimiz bazi klasör veya dosyalara yazma izni hatasi nedeni ile sorun yasamaktadir. Tabiki yüzlerce klasör oldugundan hangi dosya veya kalsörde CHMOD hatasinin oldugunu tesbit zordur. Ekteki modul ile admin panelden hangi klasör veya dosyada yazma izni hatasi oldugunun tesbiti yapilmaktadir. zip modulü acip klasörü modules klasörüne upload edip admin panelden aktif ettikten sonra ayarlardan sistem konfigirasyonu ve hatalari gözükmektedir. Nereden elime gecti bilmiyorum. 1.3X versiyonda calismaktadir. Sanirim 1.4 versiyondada calisacaktir.
    Kolay GElsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    Selam tam olarak anlayamadim
    modulu kurdum ve konf. edince resim deki dosyalar geldi acaba sorunlumudr bakarmisiniz
    None

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    Resmi duzeltim
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    Kirmizi olan uyarilar hatalardir. Register global hataniz var. Hostcunuzla görüsüp bu hatyi gidermesini isteyin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    cok hizli cavab icin cok tesekurler ama ben su anda localhostta calisiyorum forumda gordum deneme yabtim bu hatayi aldim peki yazma iznini localhostta verebilirmiyim
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    Hazir sizi burada yakalamis iken bide prestashop 1.4 3 hatasi diye bi baslik acmistim bide ona bakarmisiniz
    None

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    Baktik
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    Emin degilim ama sanirim global register hatasi .htaccess dosyasindan cözülüyordu.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  9. #9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    162
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: Caya corbaya Modul

    bitmiş konuları güncelliyoruz sayende üstad

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0