8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    Selam
    prestashop_1.4.3.0 kurdum ve kapida odeme secenegini aktif ettim ancak ordre tamamlanmiyor neden acab ?
    Bakiniz resim 1 modul eklenmis hali kapida odeme secince No template found for module validation diyor
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    Odemeyi ülkelere göre tanitmaniz gerek. Yani siparisi Türkiyeden veriyorsunuz dersek ödemelerden kapida ödemeyi türkiye olarak tanitmaniz gerek. Bir kontrol edin. kapida ödeme türkiye icin aktifmi
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    Yardimlariniz icin cok tesekurler ancak prestashop1.4.3 kullaniyorum ve payment kismi tikaldigim zaman malesef alt menu acmiyor (bakiniz reesim)
    None

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    Baska bir yerden ulke ayarlarini yabmam mumkunmudur ?
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    admin panelden ödemeler sekmesinden Türkiye secili olup olmadigini görebilirsiniz
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    Hocam sorunda o saten odemeler kismini tiklayinca alt menu aktif degil onceki mailinde resim ile gonderdim
    bu konuyu
    http://www.presta-tr.com/forum/22-hata-ve-buglar/8723-oedemeler-ve-moduel-sekmeleri-aclmyor.html?limit=6&start=6

    burada tartismisiniz ama malesef bi sonu olmamis anladigim kadari ile

    gecenlerde gene mail yazmistim prestashop 1.13 icin bankwire aktiv olmuyor diye 1.14 de ise admin paneli turkce olmuyor diye umarim hatilamisinizdir

    benim istedgim acik kaynakli prestashop un sizce en iyi calisan versionu hangisidir bana bir tazsiyede bulunabilirmisiniz
    tesekurler

    norvecten hasan
    None

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    Tekrar selam

    o kadar calisma yabiyorum butun cevirileri tamamliyorum ve sonucta satis oluyor ama parayi alamiyorum

    lutfen sizce en sorunsuz calisan pretashop hangi surumdur

    tesekurler
    None

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: prestashop_1.4.3.0 Hatasi

    Ben 1.3 versiyonu kullaniyorum ve memnunum
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0