Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
32 sonuçtan 31 ile 32 arası

Konu: Anasayfa Editörü Resim Yükleme

  1. #31
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme

    bu sorunların tamamı chmod ayarları ile alakalı kardeş, sadece install klasörünü sunucunuza yeniden upload edin, chmod ayarlarının yapılandırmasını ayar sayfasındakilere göre yapılandırın ftp nizden yada cpanelinizden yapılandırın. ayarları yaptıktan sonra ileri demeyin, install klasörünü silin. (ilgili ayarları komple altklasörlere ve dosyalara da uygulayın), ayarları yine de yapılandıramıyorsanız (yada yapıyorsunuz eski yerine geliyosa eğer hosting firması ile alakalı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz)

    chmod ayarlarını sadece host firması yapmak üzere sınırlandırılıyor yetkinizi her ne kadar site sahibi olsanız da. 2 firmada bu konuda sorun yaşadım ben de 1. si areta , 2. sunsis, izinleri açamayız güvenlik nedeni ile dediler. bazen çok büyük firmalar, bazen de kıytırık hostçular gıcıklık olsun fazladan para kazanalım hesabı ile bu izinleri açmaya bile para isteyebiliyolar. tabii işten anlamayan biriysen...

    ben de taşıdım sonra siteleri süreleri bitince. problemin chmod ayarları ile ilgili kesinlikle emin olabilirsiniz kardeşim.
    None

  2. #32
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme

    Ayrıca bazen apache sunucu bazı klasörleri defauld olarak algılar ve sahiplenir.Bu durumda klasör ve bu klasöre ait dosyalar üzerinde herhangi bir işlem yapılamamaktadır. Eğer örneğin;CHMOD değişikliklerinde ftp programınızda 'access danied' uyarısı veriyorsa apache klasörü sahiplenmiştir. Bu sorun bazen gecici bazen uzun süreli veya kalıcıda olabiliyor. Eğer klasör silinebiliyorsa klasörü silip yeniden ftp'ye atmak gerekir. Apache klasörü kalıcı olarak sahiplenmişse son seçenek olarak alan hesabını kapatıp yeniden hesap açmak gerekmektedir.Bu sorun genelde yapılandırma aşamasında meydana gelmektedir.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0