2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Default Tema

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2019
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Default Tema

    Arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir husus var.Ücretli e ticaret sitesi kullanmak istemiyorum bu yüzden ya opencart yada presta kullanmak istedim.Defalarca kendi hostuma ıkısınıde kurdum kaldırdım ve presta kullanmaya karar verdim.Şimdi olay burada başlıyor.Prestaya satacağım ürünlerle alakalı ücretli bir tema almadan önce ücretsiz olanları indirip kendimce test edip gözlemlemek istedim.Bulduğum çok hoş temaları indirdim kimisi kuruldu,çoğunluğu tema sürümü uyumlu olduğu halde kurulmadı hata verdi ve istediğim performansı alamadım.Kurulanlarda da türlü sorun yaşadım yada demo sitesinde olduğu gibi olmadı görünmedi.Ve şimdi kendi kendime ya ücretli bir tema alsaydım da problem yaşasaydım diyorum!
    Sizlere sormak istediğim şu.
    Prestashop kullanmaya karar verenler ücretli tema alıpta mı kullanıyor bunun bu işin yolu yordamı bu mudur?Yada default temada satış yapmak zorundayız?Default temadan satış yapılamazmı yapan arkadaşlar varmı? Hevesim kırılmak üzere sanırım ücretli e ticaret sitelerine yöneleceğim.

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart

    Presta site kurulumunda kullanıcı hatalarının dışındakı hatalar hosting özellik ve kalite alakalıdır. Bu nedenle hosting özelliklerini bilmeyen arkadaşlarımız 7/24 destek veren kaliteli hosting kullanmaları gerekir. Zira forum moderatörleri özelliği bilinmeyen hostinglere kurulu prestashop site kurulum hatalarında çaresiz kalabilmektedir. Kusursuz hostingde çalışan prestashop hatalarına yardım, öneri ve çözüm desteği daha kolaydır
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0