Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

  1. #11
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    alt domaine kurmaya çalışşıyosun sanırım. verilen hata bunu gösteriyor?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  2. #12
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    48
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    bir adet alt domain vardı.. bunu silip tekrar denedim ama sonuç yine aynı
    None

  3. #13
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    sen alt domainemi kurmaya çalışıyosun?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  4. #14
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    aynı sorun bende de var ve alt dizine kurmaya çalışıyorum www.xxx.com/presta şeklinde

    edit: windows sunucu kullanıyorum ve mysql sürümüm 5
    None

  5. #15
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    bak kardeş bu adımları izle

    önce kendi bilgisayarında Localhostta kur
    admin bilgilerini unutma
    sonra localde kurulu dosyaları ftp yoluyla yeni İnstall klasörüyle beraber hostuna taşı
    tekrar kur
    3 üncü aşamaya geldiğinde kurulum bitçek
    install klasörünü sil
    ve admin klasörüne gir (admin klasörünün ismi değişmesi gerek Örn: admin1 yap)
    ve siten kurulduktan sonra admin1 e gir
    senden mailini ve şifreni isteyecek
    mailin localde kullandığın mail
    ama şifreyi kabul etmeyecek
    ve sonra şifreyi unuttum de ve yeni şifre mailine gelsin
    yenişifrenle beraber giriş yap
    hepsi bu kadar.

    kolay gelsin.
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  6. #16
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    268
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    kardeş sen o hata veren dosyaların özelliklerini 777 yapman gerek

  7. #17
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    bendede aynı sorun war 3 . adımda takılıyor..
    None

  8. #18
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    ASP + PHP sunucularda bu tip sorunlar oluşuyor. Bu Tip kurulum problemlerininin temel kaynağı Sunucudur. www.hostgani.com adresinden yetkililer ile iletişime geçerek, Test hostingi alabilir ve test edebilirsiniz.

    iyi günler
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  9. #19
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2010
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    Slmlar..
    bu sorun için günlerdir uğraşıyorum.internette her yerde aradım.. buna çözüm bulamadım.bulduğum çözümlerde bir işe yaramadı.yada anlatım yetersizdi yada ben yapamadım..her neyse neticede bir ton işlem yapılması gerekiyordu..
    en sonunda düşündüm ve yapılan tüm işlemler veritabanına kaydedildiğine göre bu sistemi daha önce kurup kaldırdığımı ve tekrar kurmaya çalıştığımı çözümleyip bu hatayı verdiren yine veritbanı olmalı..üstelik httpdocs klasöründen eski dosyalarıma silmeme rağmen tekrar geri geliyorlar..bu bilgiler nereye kaydedilmiş olabilir ki..tabiki veritabanına..

    veritabanını sildim..yeni veritabanı oluşturdum ve yeni kullanıcıda oluşturdum..bu yeni bilgileri hata aşamasındaki 3. adıma girdiğimde sorun çözüldü ve sonraki aşamaya geldim..prestashop midemi bulandırmaya başlamıştı..Neyseki çözdüm..sizlere de kolay gelsin..ii çalışmalar...
    None

  10. #20
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Kurulu 3 ncü aşamada kaldı

    kanki aynı sorun benim başım geldi intsal klasörünüde sildim fayda etmedi ftp gidrdim tüm klasörleri sildim ve panelde database adı ve kulanıcı adresini yeniden değiştirdim yeniden yükledim sorun çözüldü
    None

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0