Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Resimleri Filigran ile koruma

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Resimleri Filigran ile koruma

    Bu modülün sorunu ne arkadaşlar bilen varmı. Hiçbir işe yaramadı resimler yine aynı yalın halleriyle kalıyor.

    Çözümü olan varmı ?

    Sağolun şimdiden.
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    Modul gayet guzel calisiyor.. hicbir problem yok,, yapamadigin nedir?
    None

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    ne bilim modülü kuruyorum gif resmi ekliyorum yeni ürünler ekliyorum yine aynı. tekrar kaldırıp kuruyorum değişen bişi yok. gif remi bile 5 kb tan küçük yine olmuyor.

    Acaba atladığım başka yönlermi var? chmod ayarı falan? buna çok ihtiyacım yoksa tüm ürünleri photoshopta filigranlıyorum.

    Saygılar.
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    Tekrar merhaba :

    1 - Modules / Watermark Module (ACTIVE)

    2- Modules / Watermark Module (CONFIGURE)

    3- Watermark resmi ekle (benimki 300x100. gif , arkaplan transparan olması gerekmiyor, siyah,, mavi,beyaz... nasıl istersen....)

    Transparanlık %70 , x ve y hizalama ,, ben ortala dedim....

    Large ve Thickbox fotoları için kullan ı seçtim

    UPDATE SETTINGS

    4 - Preferences / Image

    Allta Regenerate Thumbnails var,, Buna tıklarsan, ürün fotolarını tekrar oluşturacak,, foto adedine göre zaman alıyor, 2-5 dkk.

    5 - Şimdi WATERMARK sorunsuz çalışır...


    Sorun veya Sorunun olursa vipaymet@yahoo.com
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    yok kardeşim
    dediklerini aynen uyguladım
    eksiklik var
    tekrar indirip kuracam

    bakalım nolcak
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    filigran sorunum çözüldü. 1.2.0 sürümünün içindeki watermark modülü sorunlu idi. yeni sürümü indirip içindeki modülü kurdum oldu. ama ufak bir sorun var. panele girdikten sonra modüle konfigürasyon değiğimde resim yüklenmiyor o yüzden bende hazırladığım gif resmini ftp yoluyla aktarıyorum.

    modülden yükleyince şu hatayı alıyorum

    [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/seninsiten.com/httpdocs/modules/modules/watermark/watermark.php on line 105

    Undefined variable: dest in /var/www/vhosts/seninsiten.com/httpdocs/modules/watermark/watermark.php on line 106
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    geçerli izinleride verdim yine başarısız. aslında sorun değil ftp den gönderebildikten sonra ama bilmeyen arkadaşlar için bi çözümü olsa ii olurdu.
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    logo nun bmp uzantılı omöası gerekiyor
    None

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Resimleri Filigran ile koruma

    logo nun bmp uzantılı olması gerekiyor
    None

  10. #10
    Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    33
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resimleri Filigran ile koruma

    peki bu resmi gif değilde png yapmak mümkün değilmi? nedeni gif olunca logonun arka planın beyaz vs. oluyor png de transparan olacaktır. ben modulun watermark.php dosyasında gifleri ng yaptım png resim yükledim ama olmadı varmı bir çaresi?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0