7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

    Merahabalar. 1,2 kullanıyorum. 1,4'e sitede bir değişiklik olmadan nasıl update edebilirim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.661
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp: 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

    img, config klasörler haricinde komple üzerine upload edin. ancak önce veritabanını ve önceki sürümü komple yedekleyin. Bir aksilik olduğunda geri getirme imkanınız olsun.
    Hatırlatmak isterimki 1.4.X versiyonu tavsiye etmiyorum. 1.3.xx versiyon daha verimlidir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

    o halde size bir soru sormak istiyorum.

    http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=33751&pr_code=FGoB2VQh3Vywrr6Li12 t7jH7vV3U2x

    Bu adresteki temayı almak istiyorum ancak burda bu temanın versiyonunu 1,4,0x olarak gösteriyor. Bende o yüzden geçmek istiyordum. 1,2 ile çalışmamdan dolayı bir sıkıntı olur mu ?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.661
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp: 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

    Siz kendiniz karar verin. Ben 1.4 versiyondan randıman alamadım ve yine 1.3 versiyona döndüm.
    O nedenle böyle bir duruma aracılık edemem
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

    iyi niyetin için teşekkürler.
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

    Bi şey daha soracağım. Install klasörünü de atıyor muyuz ?
    None

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.661
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart Cvp: 1,2'den 1,4'e yükseltme nasıl yapılır.

    Yeni kurulum yapmayacağınız için install klasörüne gerek yok.

    Veritabanı ve sitenizi yedeklemeyi unutmayın!!!!
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0