4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 1.employee does not exist, or bad password

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    53
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart 1.employee does not exist, or bad password

    okumadan cevap yazmayın

    prestayı locale kurdum

    settings.inc.php dosyasından veri tabanı bilgilerini değiştirerek
    sitemdeki veri tabanına başladım

    ancak localde yönetim paneline giriş yapmaya çalışınca
    1.employee does not exist, or bad password
    hatası alıyorum

    Not: sitenin arayüzünden internet sitdeki ürünleri görüyorum

    http://ken.edmonds-commerce.co.uk/others/prestashop/employee-does-not-exist-or-bad-password-prestashop-backend/
    http://berkturk.com/burak/forum/viewthread.php?thread_id=130&pid=252
    http://www.presta-tr.com/forum/22-hata-ve-buglar/6701-admin-panel-giris-hatas.html
    bunları yazmasın
    benim sorunumla hiç alakası yok
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: 1.employee does not exist, or bad password

    Emredersiniz efendim. Okumadan yanit vermiyorum.
    Okudum ve yanit veriyorum.
    Veritabaninda bulunan employee tablosu admin bilgilerinin bulundugu bir tablodur.
    Verilmis olan uyari employee tablosu yok veya sifreniz tutmuyor.
    employee tablosuna bakin, tabloda mail adresiniz gözüküyormu. gözüküyorsa yeni sifre isteyin (sifremi unuttum), mail adresiniz gözükmüyorsa veri tabanina mail adresinizi yapip kaydedin ve sifremi unuttum secenegi ile yeni sifre isteyerek login olabilirsiniz.

    Lokalden hostinge geciste sifreniz formati nedeni ile degismistir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    53
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: 1.employee does not exist, or bad password

    yardımlarınız için
    çok teşekkür ederim

    ben web sitemde yönetim paneline girebiliyorum

    localden yönetim paneline giremiyordum
    localdeki sitem veri tabanı olarak internette yayında olan sitemdeki veri tabanını kullanıyor

    çözdüm

    define('_COOKIE_KEY_', ');
    define('_COOKIE_IV_', ');
    ataması nı sa sitemdeki dosyaya göre ayarladım sorun olmadan çalışıyor
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: 1.employee does not exist, or bad password

    Sorununuz hallolduysa mesele yok.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0