6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?

    yeni modül ekle linkine tıkladıktan sonra link modül linki girilecek olan yere nasıl bir link yazıyoruz? örnekle gösterebilirmisiniz. ne bilim rardan çıkarıptamı vs.. neyin linki ? teşekkürler
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    15
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?

    Tam olarak osrunu anlatirsan yardimci olurum
    None

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?

    Kardeşim kısacası prestaya bu modül nasıl eklenicek ?
    benim denemem şu
    admin paneli
    modüller
    modül ekle

    işte burda donuyorum (modül linki ) buraya nasıl bir link yazmalıyım?
    bu indirdiğim imagesenlarge.rar dosyasında baştan sona yapmam gereken işlem nedir anlatırsan mutlu olucam teşekkürler.
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    29
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?

    Yükleyeceğin modülleri FTP yoluyla eklersen daha iyi olur bence.
    FTP ile sitene giriş yapıp; (ftp.siteadın.com)
    Modules Klasörünü bulup, içine kullanacağın yeni modülü atıyorsun. Daha sonra explorer veya Firefox'tan Admin panelinden modüller bölümüne gelerek daha önce yüklemiş olduğun Modülü seçip YÜKLE'yi tıklıyorsun. Bundan sonrasında modül aktif hale gelmiş oluyor.

    Umarım faydalı olmuştur. Kolay gelsin.
    Herkes birbirine destek olursa, kimse zor durumda kalmaz. Mümkün olduğunca Destek...

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    9
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?

    arkadaşlar anlatmışınız iyi hoşta ftp den yükleyip modüller sekmesini tıkladığımda modül listesi açılmıyor ki?

    yani yanına gelipte kur yada yükle gibi bir butonu bulmanın imkanı yokki tklayıp kuralım.

    modülleri anlattığınız şekilde yüklüyorum ftpden ama ne modüllerde görünmüyor yüklediğim değil hiçbir modül görünmüyor ki
    pozisyonlara baktım ordada görünmüyor yeni yüklenen modüller
    pozisyonlarda sadece kurulum paketi ile gelen modüller görünüyor başka birşey yok hiçbir modülünde ayarlarını yapamıyorum.

    Yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok memnun olurum.saygılarla...
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    175
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Modül ekleme sorunum lütfen yardım ?

    yüklemek istedğiniz modül ya sürüme uyumlu değil yada başka bir modül ile çakışıyor kullandığınız modülde bir sorun varsa mevcut diğer modülleride görünmez hale getirebiliyor dosyalarınızı kontrol ediniz.

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0