7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: http 500 hatası

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart http 500 hatası

    kurulumu başarılı bir şekilde yapmama rağmen ekranda http 500 hatası ve Web sitesi sayfayı görüntüleyemiyor
    HTTP 500
    En olası nedenler:
    ?Web sitesine bakım yapılıyor.
    ?Web sitesinde programlama hatası var
    mesajı çıkıyor
    ne yapmalıyım
    yardım lütfen
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: http 500 hatası

    .htaccess güncelleyerek deneyin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: http 500 hatası

    admin sayfasına girebiliyorum fakat explorerda görüntülenmiyor web sayfası
    Version 1.3.1.1 yükledim
    nasıl güncelleneceğinide malesef bilmiyorum
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: http 500 hatası

    Admin panel ayarlardan yarat veya olustur sekmesinden .htaccess olusturacaksiniz
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: http 500 hatası

    admin panelinde dediğiniz yarat yada oluştur sekmesi yok malesef
    bu yazılımı kaldırsam
    hangi sürümü yüklememi önerirsiniz
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: http 500 hatası

    Admin panelde olmasi gerek. Biraz kurcala bulursun. Ben 1.4 kullanmadigim icin tam olarak yerini söyleyemeyecegim. Ben 1,3 versiyonu kullaniyorum ve memnunum. Tercih sizin tabiki
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: http 500 hatası

    PrestaShop v1.4.4 TR Tam Sürüm Türkçe
    kurucam
    inşallah onda bi hata vermez
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0