Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkçe Dil Paketleri

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Türkçe Dil Paketleri

    Merhabalar arkadaşlar. Ben bi kaç sürümü deneme amaçlı yükledim de türkçe dil dosyası translate ile yapılmış hepsinin sanırım acaba düzgün çevirilmiş dil dosyası paylaşımınız varmı ?

    Birde banka havalesini açıyorum bilgileride giriyorum fakat ödemeler bölümünden türkiyeye banka havalesi ödeme seçeneği için kutuyu işaretliyorum kaydettiğimde kutu işaretsiz görünüyor 777 izin verdim klasöre tüm dosyalara ama yine olmadı bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var...

    Bu arada şu an 1.4.0.7 sürümü yüklü
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    1.4 versiyon hakkinda pek bilgim yok ancak uygulamalarin kaydedilme sorunu yazma izninden veya server ayarlarindan kaynaklanabilmektedir.
    Yazma izni verdiginiz dosya ve klasörü tekrar kontrol edin. Mesela bir dosyayi 777 yaptibiz ve OK dediniz. Yazma izni uygulanmismi kontrol edin. Ve ftp programinizin statüsüne bakin. permiss.. danied veya onun gibi bir sey uyarisi veriyormu.
    Bazi durumlarda apache bazi kalsörleri sahiplenir ve üzerinde bir degisiklik yapilmasina izin vermez. Bu durum gecice veya kalici olabilmektedir. Izin veremediginiz dosyayi silmeyi deneyin. Silme islemide uygulanamazsa SSH ile baglanip yazma izni vermek veya dosyayi silmek gerekebilir.
    Diger bir konu serverinizin safe mod aarlari ile ilgilidir. Kurulum asamasinda kirmizi ile uyari vermesine ragmen kurulum gerceklesebilir ancak sisteminiz hata verecektir.
    Daha kaliteli serverlerden hosting kiralamanizi tavsiye ederim.
    Umarim aydinlatici bir aciklama olmustur.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    hocam hosting firmamla tüm sorunlarımı hallettim şimdi şöyle bi sorunum var banka havalesi ile ödemede şu hatayı alıyorum "Fatal error (OrderHistory -> id_order_state is empty)" bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    Havale ödemeyi ülkelere göre tanitmalisiniz. Siparis icin ülke bos diyor.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    daha da açabilirmisiniz hocam konuyu nasıl yapabilirim?
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    Admin panel ödemeler sekmesinde hangi ödeme seceneginin hangi ülkeler icin gecerli oldugu ülkeleri sececeksiniz. Örnegin kapida ödeme yanlizca Türkiye ise Türkiye yanindaki kutucugu isaretliceksiniz. Diger ülkeler bos kalacak. Baska bir ülkeden giris yapan ziyaretce ödeme seceneklerinde havale ile ödeme göremeyecektir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    orası ayarlı hocam zaten ayarlı olmasa ödeme ekranında çıkmıyor banka havalesi.
    None

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    Sorununuz ülkelerle ilgili. Vergi,tasima vs Türkiye icin veya hangi ülkedeyseniz tanitmaniz gerekmektedir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    hocam birde kargo logosunun thumbu bozuk çıkıyor buzlu bi şekilde görünüyor o neden olabilir?
    None

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Türkçe Dil Paketleri

    Boyutunu büyüterek upload edin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0