7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: admin paneli

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart admin paneli

    merhabalar ben mert1773

    ben sürümü indirdim localhostda çalışıyor ama admin panelini giriyorum
    email ve şifremi yazıyorum ve çalışmıyor hata veriyor ben bide localhosta
    ps_emoyee diye veritabnaına bilgilerimi ve md5 kodlanmış şifremide yazdırdım ve ekledim tekrar denedim ama yine çalışmadı.
    acaba yardım olbilirmisiniz.?

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: admin paneli

    sifremi unuttum secenegini kullanmayi denedinizmi?
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: admin paneli

    denemaz miyim ya. ? 1 haftadır bunla uğraşıyorum ben

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: admin paneli

    ozaman size söyle bir öneride bulunayim. Bir arkadasa önermistim calismisti. Localde veya bir klasöre prestashop kurun. ve ayni login bilgilerini kurulumda girin.. daha sonra employee tablosunu indirip sitenizin veri tabanindaki employeeyi silip bu employee tablosunu upload edin. Bu sekilde admin panelinize girmeniz mümkündür
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: admin paneli

    aynı login bilgileri derken .?

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: admin paneli

    bakın ben localhost prestashop kurdum. login bilgilerini anladım. hangi bilgiler bunlar. bide emyolee tablosu nasıl ve nereye indircem . ve emyolee tablosunu nasıl upload edicem .?

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: admin paneli

    Veritabanindan employee tablosunu secip disari aktar diceksiniz. Yeni düzenlemis oldugunuz employee tablosunu iceri aktar yapacaksiniz. Becaremiyorsaniz konuya vakif birinden isteyiniz
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0