7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: yardımcı olursanız sevinirim

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart yardımcı olursanız sevinirim

    ilk sorunum üreticiler kısmı orjinal temada 4 adet firma ile sınırlı anasayfada görünen sadece üreticilere tıkladığımızda hepsi çıkıyor 10 firma ekledim ve hepsinin anasayfada görünmesi gerekiyor ne yapmam gerekir?

    ikinci sorunum özel bi temam var alt kısımda alınan firmanın logosu var index vs verilmiş footer.tpl den değiştirmeme rağmen link adresi bir türlü değişmiyor ne yapmam gerekir?

    son sorunumda public_html/classes/CompareProduct.php on line 78 bu hatanın anlamı nedir yardımcı olursanız sevinirim

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Yapmis oldugunuz uygulamalari görebilmeniz icin tools/smarty_2/compile klasöründen cache dosyalarini siliniz. Yinede degisikligi göremiyorsaniz tarayicinizin cachesini bosaltin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    hocam dediklerini yaptım fakat hiçbir değişiklik yok en azından manufacturer yani üretici kısmını 5 tane üreticiden fazlaya cıkarma şansım varmı? anasayfada 5 tane değilde alt alta 10 tane firmanın görünmesi gibi bi şansım varmı?

  4. #4
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    admin panel / modüller / üreticiler bloğu --> konfigüre düzenle kaydet Eğer eski versiyon değilse burda istediğin ayar olacaktır yoksa yazarsın gerekli düzenlemeyi yapar iletirim
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    teşekkür ettim adminim düzeldi

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    peki toolbar nasıl ekleyebiliriz? wibiya.com adresinden oluşturduğum toolbar kodunu gerek footer.php footer.tpl ve global.css de eklememe rağmen çıkmıyor bunun için bi çözüm varmı?

  7. #7
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    tpl dosyalarında yaptığınız düzenlemeler ekrana yansımıyorsa tools / smarty ve smarty_v2 içindeki compile klasörlerinin içeriğini boşaltarak tekrar deneyiniz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0