Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: presta yazısını kaldırmak

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Question presta yazısını kaldırmak

    iyi günler arkadaslar doğru yeremi açtım bilmiyorum (diğer gorumada yazdım orası aktif değil sanırım)
    1.4 türkçe sürümü kullanıyorum sorunumla ilgili konuları arastırdım ama bulamadım

    İlk sorum
    admin panelinde en asagıda bulunan solda bulunan PrestaShop™ TR 1.4.4.0 Türkçe Tam Sürüm
    yazını değiştirmek veya kaldırmak, yine aynı sayfada en aşağıda sağda bulunan | Contact | Bug Tracker | Forum
    kaldırmak veya değiştirmek
    ikinci sorum ise
    Temamda bulunan;
    En Asagdaki Altyapı: PrestaShop™
    Türkçeleştiren: PrestaShop Türkiye nasıl kaldırabilir veya değişterebilirim?
    üçüncü sorum ise
    admin panelinde ilk girdiğimizde
    yönetim paneli-anasayfasında bulunan Gösterge paneli

    Yeni PrestaShop sürümü mevcut : Download 1.4.7.0 final ! ve tanıtım filminin bulunduğu yeri kaldırmak veya değiştirmek
    Tesekkürler.

    Not: Şu an site localhostumda.
    Neden boyle bir istekte bulunduğumu sorabilirsiniz bende dilim döndüğünce kafanızı şişirmeden yazacağım.
    Ben 6 yıldır bir teksil ürünleri imal edip satan firmada bilgi işlemci olarak çalışmaktayım (sadece ağ donanımı,robot op.,ve dğer donanımsal olaylar).Üst kademlerde değişiklik yapıldı ve yenı genel müdür geldi.E ticaret sitesi istedi.Dışsaırda yaptırlaım anlamam dedim.benim alanımın olmadığını acıkca beyan ettim.(dısarıya hazırlatmayalım patrona yağdanlık olsun diye son bir buçuk ayrıdr onun reseller,hosting ve benzeri sacmalıkları ile ugrasıyorum ) Ya yapacaksın yada işine son veririm diye tehditte bulundu.Çıksam refarans vermeyecek iş bulmamı zorlaştıracak.Evli barklı adamız boşta kalınmaz.Neyse presta dikkatimi çekti localda kurdum bir kaç düzenleme yaptım.Müdüre siteyi gösterdim.Adam bu sefer yukarıdaki olaya kafayı taktı.Yine aynı tehditler.Bunun olmayacağını bu yazılaımın özelliğinin bu olduğunu anlatmama rağmen anlamıyor.Bakmadığım yazı kalmadı.
    Kullandığım sürüm 1.4 türkçe ,presta scipti ile gelen temeyı kullanıyorum (neyseki ona birşey demiyor)
    ana dizin/theme klasöründe index,debug tpl ve live edit.tpl var ayrıca prestashop isimli baska bir klasör mevcut
    şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Admin panel CMS sekmesinde düzenleyebilirsiniz
    Konu McDaim tarafından (02-11-2012 Saat 12:37 PM ) değiştirilmiştir.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    açıklama için teşekkür ederim.Peki ana sayfadaki prestashop yazısı nasıl kaldırılır
    None

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    açıklama için teşekkür ederim.Peki ana sayfadaki prestashop yazısı nasıl kaldırılır
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Admin Panel cms sekmesinden düzenleyebilirsiniz
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    1.4.4.0 sürümünde cms içeriğinde gözükmüyor alt linkler birçok dosyayıda incelememe rağmen bulamadım incelediğim dosyalar: blockvariosus klasöründeki tüm dosyalar footer modülü ile ilgili tüm dosyalar hem .php dosyaları hemde .tpl inceledim fakat alt linkteki presta linkleri yok yokmu bu dosyanın tam yerini yada nerde neyi kaçırdığımı söyleyebilecek arkadaş...? zira açık kaynak kod olayı anlamını kaybetmeye başladı artık..

  7. #7
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    blockcms bloğunda iki adet TPL bulunur ikisinide inceleyiniz ayrıca ordan sildikten sonrada Cache klasörrlerini boşaltmayını unutmayınız
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    bendeki block cms bloğunda tek tpl dosyası var ondana silmek istediğim satırlar yok ...theme klasöründeki cache klasörünümü boşaltıcaz anadizinimi ?

  9. #9
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    tools/smarty veya _v2 / cache klasörünü boşaltıp deneyiniz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  10. #10
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2012
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    "tools/smarty veya _v2 / cache klasörünü boşaltıp deneyiniz" denedim fakat sonuç aynı ilginç bir şekilde olmuyor hatta başka bilgisayarlardan giriş yaptım başka sistemlerden ıı ıh eski presta sürümlerinde sorun olmuyordu 1.4.4.0 sürümde değişmiş sanırım yerler nedeninide anlayamadım açık kaynak değilmi presta sonuç olarak...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0