10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tırnak resmi oluşturma sorunu!

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Exclamation [ÇÖZÜLDÜ]Tırnak resmi oluşturma sorunu!

    sitemin anasayfasında resimlerin boyutunu büyütmek için resimler sekmesinden boyut ayarı yaptım.
    Tırnak resmi oluştur dediğimde şu hatayı veriyor.

    "Cannot write no-picture image to (products) images folder. Please check the folder's writing permissions."
    Galiba hatada CHMOD ayarı diyor. Fakat CHMOD ayarım 755.

    Resimleri büyütmek için farklı bir yol varsa onuda yazarsanız sevinirim.

    yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
    Konu designali tarafından (12-11-2013 Saat 08:04 AM ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2013
    Yer
    Kayseri
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    755 yerine 777 verip denediniz mi? 777 verdiğiniz zaman images klasörüne bir problem oluşmuyor denediğimde.

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    olmuyor ne yazık ki aynı hatayı veriyor.
    farklı bir yöntem yok mu bu iş için.

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    CHMOD degisikliginden emin olunuz. CHMOD degisikliginden sonra tekrar bakiniz CHMOD degisikligi gerceklesmismi. Apache sorunu nedeni ile degisiklige izin verilmiyor olabilir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    img klasörüne baktım chmod 777, p(product) klasörü chmod 777, içine girip ürün resimlerinden rastgele bir kaçına baktım yine chmod 777.
    sorun nerede?

  6. #6
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    file zilla da img klasörünü seçip özellikler dediğinizde 777 yapıp alt klasörlere uygula derseniz tüm alt klasörleri tek tek 777 yapabilirsiniz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    evet yukarıdada belirttim ayarlarım bu şekilde. zaten file zilla kullanıyorum. chmod 777

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    REsimler 777 tamam, img ve alt klasörde 777 mi?
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    sorunu kodlamayla çözdüm.
    teşekkürler...

  10. #10
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Belki ara bir versiyon kullandığınız için problem olmuş olabilir. Bu tip durumlarda sürümün güncel olduğuna dikkat etmek gerekli chmod ile ilgili sorun yoksa.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0