Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Likes

Konu: Presta 1.6 Yayinlandi

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Presta 1.6 Yayinlandi

    Prestashop 1.6 Versiyon yayinlandi. Default temayi begendim. Ancak kendi sistemineze uyarlamak icin üzerinde biraz calismak gerekiyor. Özellikle sepet dinamik hale getirilmis, popup olarak acilmasi herzemen istedigim bir seydi. Ayrica admin panelde köklü degisiklige gidilmis. Eski versiyon yapisina göre biraz daha karmasik. Alismak zaman alacaktir.
    Herkese hayirli olsun.
    Tam olmasada son haliyle buradan görebilirsiniz: www.nepasun.com
    Konu McDaim tarafından (03-23-2014 Saat 01:14 PM ) değiştirilmiştir.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    PrestaShop (1.6) Son Sürüm Yayınlandı - PrestaShop Türkiye

    Burdada güncel son sürümü bulabilirsiniz.
    McDaim likes this.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Bravo Kenan, jet gibisin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Maalesef 1.6 versiyondada fatura ve irsaliyeye el atmamislar. Ben biraz düzenledim. Linkteki rar dosyayi indirip acin,delivery_slip ve invoice tpl dosyalarini ana dizindeki pdf klasörüne atin. Daha kullanisli bir hale geirilmistir.
    Indirme LInki: http://nepasun.com/Desktop.rar
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2014
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    slm bende 1.6 kurdum ama safya açılmıyor http 500 hataası veriyor kurulum sırasında hatada vermedi ama bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

  6. #6
    Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2014
    Mesajlar
    51
    Tecrübe Puanı
    6

    Standart

    1.5.6.1 sürümü kullanıyorum 1.6 yüklemek için ne yapmam gerekir yani ürünleri silmeden nasıl güncelleme yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

  7. #7
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Alıntı farukinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm bende 1.6 kurdum ama safya açılmıyor http 500 hataası veriyor kurulum sırasında hatada vermedi ama bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
    bu hatayı düzeltip paketi güncelleyeceğim bizim sitedeki.

    Şimdilik geçici bir çözüm olarak config/config.inc.php deki

    //setlocale(LC_CTYPE, $locale.'.UTF-8', $locale.'.utf8');
    gibi başına // ekleyerek çözebilirsiniz.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  8. #8
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Alıntı poyraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5.6.1 sürümü kullanıyorum 1.6 yüklemek için ne yapmam gerekir yani ürünleri silmeden nasıl güncelleme yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen
    Yedek alınız hr ihtimale karşı sonra güncel son sürümü upload edip siteniz.com/install dizinine gidip update adımlarına devam edebilirsiniz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  9. #9
    Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2014
    Mesajlar
    51
    Tecrübe Puanı
    6

    Standart

    nasıl yedek alabilirim

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Otomatik güncelleme icin güncelleme modulü son sürümü yükleyiniz. Admin panelde Modul ismi ' 1 Klick Upgrade'
    Indirme Linki: http://nepasun.com/autoupgrade.rar
    Önceki sürümlerde hata vermektedir. Son sürüm ile sitenizi sorunsuz güncelleyebilirsiniz.
    Kolay gelsin
    Konu McDaim tarafından (03-25-2014 Saat 09:54 PM ) değiştirilmiştir.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0