10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1.6 ürün fiyatı hatası

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2014
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart 1.6 ürün fiyatı hatası

    Merhaba; 1.5 sürüm kullanırken kombinasyon oluşturdugumda hicbir sorun yoktu,1.6 sürüme yükselttigimde kombinasyon oluşturmazsam sıkıntı yok,ama kombinasyon oluşturdugumda, magazada ürüne tıklayınca sag tarafta ürün fiyatı 0.00 görünüyor ama satın al dediğimde olması gereken rakam normal görünüyor.sadece ürün sayfasında sagdaki fiyat 0.00 görünüyor.sebebini birtürlü bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Ayni sikinti bendede var. Sorunu cözemedim. Ancak js hatasindan kaynaklandigini düsünüyorum. Umarim bir cözen cikar.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Proble 1.6 Versiyon temaniz/js/product.js dosyasindan kaynaklanmaktadir. Hatayi giderdigimde bildirecegim
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2014
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    merakla bekliyoruz,şimdiden teşekkürler

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    themes/temanit/js/product.js dosyasindan
    644 ve 645 satirda bulunan bu kodu bul
    productPriceDisplay -= reduction;
    productPriceDisplay = ps_round(productPriceDisplay * (1 - group_reduction), 2);



    Bununla degis
    //editledim
    //productPriceDisplay -= reduction;
    //productPriceDisplay = ps_round(productPriceDisplay * (1 - group_reduction), 2);


    Ilave olarak ilk kodu
    productPriceDisplay -= reduction;
    productPriceDisplay = ps_round(productPriceDisplay * (2 - group_reduction), 2);
    bu kod ile degis, indirimde fiyat göstermektedir
    Hatalari veya eksikleri bana bildirisen hatayi bulmamda yardimci olmus olursun


    Simdilik soruna bukadar cözüm bulabildim. Hata arastirmasina devam ediyorum. Tesbit ettikce paylasirim.
    Nedendir bilinmez bu soruna kimse cözüm bulamamis.
    Konu McDaim tarafından (05-14-2014 Saat 04:03 PM ) değiştirilmiştir.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Merhaba,

    1.6.0.6 sürümünde problemin giderildiği yazıyor. Yeni sürümü ekledim: PRESTASHOP SON SÜRÜM İNDİR

    Beyaz sayfa hatası için ÇÖZÜM

    1.6.0.6 da bahsi geçen problemi deneyin sorun devam ediyorsa bir inceleyeyim
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    sorunu büyük ölcüde cözdüm. Ancak kombinasyonda farkli ürünün farkli fiyati üstü cizili sekilde gözükmeye davam ediyor. Haftasonu onada bakacagim
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2014
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Merhaba malesef buseferde farklı fiyat göstermekte.Bu işi nasıl çözücez bilmiyorum

  9. #9
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Alıntı twodead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba malesef buseferde farklı fiyat göstermekte.Bu işi nasıl çözücez bilmiyorum
    1.6.0.6 da denedinizmi acaba? aynı sorun 1.6.0.6 da devam ediyormu?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart

    Bir iki eksiklik haricinde büyük ölcüde cözülmüstür.
    http://nepasun.com/product.js linkinden kodlari alip
    temaniz/js/product.js
    dosyasi ile degisiniz
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0