3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: toplu ürün eklemede beyaz sayfa hatası

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2015
    Mesajlar
    9
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart toplu ürün eklemede beyaz sayfa hatası

    merhaba ben yeni bir prestashop kullanıcıyım çoğu şeyi forumdaki eski konulardan öğrenmeye çalışıyorum öncelikle foruma emeği geçen herkeze teşekkür ederim. sorunuma gelince toplu ürün eklemek istiyorum. önce siteye iki tane ürüün ekledim dışa aktar dedim bilgisayarıma yüklenen exel dosyasına eklemek istediğim ürünleri de yukarıdakiler gibi ekledim ondan sonra farklı kaydet dedim csv formatında kaydettim siteye yüklediğim ürünleri silip sonra csv formatında kaydettiğim dosyayı ice aktar dedim. aşagıda sonraki ardım yazan butonu tıkladım bundan sonra beyaz bir sayfa çıkıyor ve ilerlemiyor malesef yüklediğğim dosyayı ftp dende kontrol ettim sitedende o yüklenmiş ama ürünler yüklenmiyor.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.933
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    ftp bilgilerini pm olarak gönderebilirmisiniz ?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2015
    Mesajlar
    9
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    ben biraz uğraştım ama çözdüm dil dosyası yüzünden yapıyormuş bendeki dil dosyası türkçeydi ingilizcesinide yükledim problem çözüldü.

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0