3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Düzeltilemeyen karakterler sorunu

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    47
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Düzeltilemeyen karakterler sorunu

    presta normal kurulduğu zaman tr dil eklemesi veya sitenin hazır tr li kurulmasından sonra sol tarafta kategoriler ve bilgiler kısmındaki karakterler de sorun var.nasıl düzeltilir?
    Örnek : KATEGORILER /KATEGORıLER BILGILER / BıLGıLER gibi.Bukadar basit hatalar nasıl giderilemez anlamadım.Sabaha kadar kendim Türkçeleştirmeye çalıştım.Bize kolaylık olsun diye
    yönetici sayfasında translation kısmı acmış adamlar.Ama genede bu bahsettiğim karakterleri düzeltemedim.Birde V1.0 ın modül veya eklentileri V1.1 e uymuyormu?Yoksa onceden V1.0 kurup buna uyumluları peşine kurup sonramı V1.1 e upgrade etmemiz lazım.Site haritasında bile kategori olarak inicio yazıyor.inicio nedir?ana kategorinin ismimidir.Tam anlamı ile çalışan bir sayfa sürümü nezaman cıkacak?Bu kadar güzel çalışan sayfa yapılmış ama hala eksiklikler var. Elinde tam çalışan bir sayfası olan arkadaş veri tabanını yüklerse buraya tema ve tr dil destek dosyaları ile iyi olur.Herkes kurabilir ozaman.İllede kişisel teması olması şart değil.Standart temaya göre de olur.Bence prestanın kendi teması daha iyi.
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Düzeltilemeyen karakterler sorunu

    Merhaba,

    Sitemizde verilen sürümleri kurarak denedinizmi? mevcut 2 adet sürüm var. Dosyalar bölümümüzde. Güncellemer ile ilgili de şu an v1.1(stabil hali) çıkmadan modül uyumluluğu ile bahsetmek yanlış olur. Türkçe karakter hatası ile ilgili olarakda dosyalar bölümündeki dosyalarımnızıda deneyin. sonucu burdan yazabilirsiniz.

    v1.1 ile birlikte size birde admin paneli PDF dökümanı hazırlamaktayız. bu döküman ile pek çok probleminizeçözüm yolu bulabileceksiniz.
    None

  3. #3
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    47
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Düzeltilemeyen karakterler sorunu

    Evet V 1.0 herhangi bir problem yok ama bu seferde 1.1 dekiler yok onda.İstatistikler veritabanı yedekleme vesaire.Benim 1.1 de ki tek sıkıntım karakter sorunu arkadaşlar.Mesela bu sorun 1.0 da tema ile giderilmiş.KATEGORILER yazan yazı "Kategoriler" şeklinde düzeltilebilmiş.Ama nedense ben düzeltemedim.Hala "KATEGORILER" yazıyor. i harflerine karşı bir tutarsızlıkmı var? 1.1 deki original ve klasik beta 3.3 de ki yazılarda aynı.Nasıl düzeltilir bilen varmı?
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0