9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Kur Guncelleme

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Kur Guncelleme

    Merhaba


    1.1.0.3 versiyonda uzaktan kur güncelleme yapan yada ilgilenen oldumu acaba

    eski versiyonda T.C.M.M. nin sayfasından ceken bir sekli vardı bu versiyonda calıma yapan oldumu acaba hiç
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    http://demo.presta-tr.com burda sol üstteki TCMB döviz kurlarını spruyo olmalısın.
    Modül aşağıdaki linktedir.
    http://www.presta-tr.com/dosyalar.ht...=fileinfo&id=3

    ilginize teşekkürler.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    Yok modül degil tam olarak dedigim aslında site içindeki ürünlerin fiyatını günlük kur bilgisine göre güncellemek dolar ytl arasındaki degişimleri hergün fiyatı elle degilde Tcmb nin kurunu alarak güncellemesi

    Yönetim panelindeki

    Payment > Currencies > dolar euro ytl kurların güncellemesi

    Php kode olarakta

    classes/Currency.php de xml olarak cekiyor
    None

  4. #4
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    Merhaba,

    Ekteki Dosyayı classes/currency.php ile yer değiştirin. (Dosyayı yedekleyiniz.)

    TCMB'nin satış bilgileri aktif durumda. Alış bilgilerine çevirmek için:

    Kod:
    BanknoteSelling
    Aşağıdaki ile değiştirin:

    Kod:
    BanknoteBuying
    Not:2 Yer bulunmakta ikisinide değiştirmeniz gerekmektedir.
    Çalışması için: Admin / Payment / Currencies Kısmından 1 kez Kur güncellemesi yapınız

    Emeği için Sigma71 arkadaşımıza teşekkürler.

    Orj:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/7286/kurulum_ayar_ve_gncelleme/kurlar_tcmbdan_cekmek_icin_burdan_buyrun/ [file name=KurGuncelleme.zip size=1907]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/KurGuncelleme.zip[/file]
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    Merhaba

    bu 1.0 versiyonunda sorunsuz calışıyor sorun yok orda yanlız

    1.1 versiyonlarda denedinizmi ben denedim ama calıştıramamıstım
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    Çok faydalı bir çalışma, emeği geçenlere teşekkür ederim. Yalnız benim bir ekstra isteğim daha var

    kur yerine pariteleri yazdırabilirmiyiz? çünkü YTL karşısında 1 varken diğerlerinde 2.1 yada 1.5 var. bu da yanlış olmakta. bunun yerine YTL karşısında 1 varken Dolar karşısında 0,646 olmasını nasıl sağlarız?
    None

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    29
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    Tarabyal- arkadaş;
    Aynı sorun bende de var, bir türlü çalıştıramadım, sanırım o sorunu halen çözülmedi.
    Herkes birbirine destek olursa, kimse zor durumda kalmaz. Mümkün olduğunca Destek...

  8. #8
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    Merhaba,

    classes/tools.php dosyasının 198. satırında alttaki kodları bulun:

    Kod:
    case 2:
    $ret = number_format($price, 2, ',', ' ').' '.$c_sign;


    burda bulunan "($price, 2," değeri ondalık kısımın uzunluğudur bunu istediğiniz kadar artırarak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    17
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Kur Guncelleme

    selsarac yazan:
    Çok faydalı bir çalışma, emeği geçenlere teşekkür ederim. Yalnız benim bir ekstra isteğim daha var

    kur yerine pariteleri yazdırabilirmiyiz? çünkü YTL karşısında 1 varken diğerlerinde 2.1 yada 1.5 var. bu da yanlış olmakta. bunun yerine YTL karşısında 1 varken Dolar karşısında 0,646 olmasını nasıl sağlarız?
    merbalar....
    bütün forumu gezmeme rağmen hala çalışan bi eklenti bulamadım
    (selsarac)kardeşimizin de bahsettiği gibi boyle bir seye cok buyuk ihtiyaç var...
    bu onu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bu konuya kesin ve net bir şekilde el atarsa çok seviniriz....
    şimdiden teşekkurler ilginiz için.
    iyi çalışmalar....

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0