7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Havale Sorunu

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    52
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Havale Sorunu

    Arkadaslar İyi Aksamalar modullerde Banka Havalesi v0.4
    Banka havalesi ile ödeme kabul et >> Yapılandırma yapmama ragmen kendi kendime siparis verdiğimde Ödeme Modülü Yüklenmemiş diyor napa bılırım yardım edersenız cok sevınırımn iyi aksamlar
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    165
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Havale Sorunu

    Kullandığın sürümü bildirirmisin

  3. #3
    Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    71
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Havale Sorunu

    Arkadaşın dediği gibi kullandığın sürüm bildirirsen yardımcı olabiliriz. Veya farklı modüllerlede destek verebiliriz.

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Havale Sorunu

    Merhaba,
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Modül yükleniyor görünsede sitede aktif olmuyor alışveriş sırasında. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    Presta v1.2.5 Türkçe
    Banka havalesi v0.4
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    165
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Havale Sorunu

    1.2.5 de stabilite sorunları olabiliyor. 1.2.4 Final sürümünü kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ve Kullandığınız hostun linux php 5 desteklendiğine ve yazma izinlerinin kontrolüne dikkat ediniz. ayrıntılı kurulum ve dosyalar için www.scriptsdownload.org adresinden gerekli dosyaları çekip kurulum bölümünü inceleyiniz

  6. #6
    Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    52
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Havale Sorunu

    sorunu cozdum arkadaslar tesekkurler sorun suymus ekledıgım modulu kaldırdım tekrar yukledım sorunsuz calısıyor
    None

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    23
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Havale Sorunu

    Aynı sorun bendede vardı kaldırdım baştan kurdum oldu
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0