8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ürün eklemedeki yazı araçları

  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart ürün eklemedeki yazı araçları

    Yeni Bir Sitemizdeki Yazı Araçları Görünmüyor

    resimde daha iyi anlatılmıştır

    Orjinal görünümlü resim için tıklayın


    Pek ANlamadım :blush:

    Bana Yardım Edin :P
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    165
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: ürün eklemedeki yazı araçları

    Hocam o temanın içine tr dil olmayınca oluyordu yanılmıyorsam. sağla tıklayınca boşluğa araçlar açılıyor ama galiba

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:ürün eklemedeki yazı araçları

    hımmmm şaka zamanı diil ama :angry:

    yardım lütfen :P
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    165
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:ürün eklemedeki yazı araçları

    Yok hocam ne şakası benim başıma gelmişti bikere tr dil dosyası eksikti temada o şekil düzelttim. Ama sendeki farklı bir problem heralde sonradan yüklenen farklı modüller vss gibi sorun olabilir gibime geliyor.

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:ürün eklemedeki yazı araçları

    hmmm du bakim saol yinede
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:ürün eklemedeki yazı araçları

    Hayır denedim onunla alakalı diilmiş :silly:
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    165
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:ürün eklemedeki yazı araçları

    Hallhala ya bikere başıma geldi öyle bişi ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Bir modüldenmi oldu nerden oldu emin değilim Acaba temayı değiştirip denedinmi. Birde sitenin Varsayılan dilini ingilizce yapıp denermisin

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:ürün eklemedeki yazı araçları

    denedim hepsini temadan ve dilden değil
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0