2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Mail Problemi

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Mail Problemi

    Arkadaşlar Merhaba,

    Presta 1.2.5 versiyonunu kullanıyorum.Müşteriler üye olduğunda ve alışveriş yaptığında ilgili mailler kullanıcılara gitmiyor.Aynı zamanda iletişim bölümünde "Müşteri Hizmetleri" ve "Site Master" 'a da mesaj atıldığında mailler gelmemektedir.Ancak test maili gönder dediğimde mail tanımlamış olduğum hesaba geliyor.Bunun nedeni ne olabilir.Ayrıca 10 gün öncesine kadar mail alışverişi yapabiliyordum.Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir.Ayrıca bir SMTP hesabı tanımladığımda da mail hatası alıyorum.

    Çıldırmak üzereyim.Lütfen yardımcı olurmusunuz...

    Teşekkürler.
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Mesajlar
    8
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Mail Problemi

    Arkadaşlar merhaba,

    Smpt ayarlarını yaptığımda alışveriş mailleri gitmekte..ancak ana sayfa'dan "Bize Ulaşın" bölümnden gönderilen mesajlar gelmemektedir.
    Smpt ayarlarını kaldırıp normal PHP'yi seçtiğimde "Bize Ulaşın" bölümünden mailler gelmeke fakat alışveriş mailleri gelmemektedir.

    Bunun sebebi ne olabilir.Nereyi kontrol etmeliyim ???
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0