6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 1.2.5 Google Sorunu

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    19
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart 1.2.5 Google Sorunu

    Merhabalar, siteden 1.2.5 sürümünü indirdim fakat google amcadan bir mesaj aldım.
    şu sayfanız riskli diye firefoxta söyledi bu yüzden sildim sitemi komple
    Muzaffer

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:1.2.5 Google Sorunu

    Sanırım SSL aktif. sunucunuzda SSL sertifikası yoksa her tarayıcı uyarı verir. Admin panel+ayarlar'dan SSL kullanı deaktif edersen bidaa uyarı vermez
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    19
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:1.2.5 Google Sorunu

    yeniden yükleme yapmam lazım.
    zira 1.3 sürümünden hiç memnun kalmadım. baştan sorunlu ayarları vs.
    teşekkürler ilgileriniz için
    Muzaffer

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:1.2.5 Google Sorunu

    Evet. Maalesef 1,3,1 Türkçe dil seçeneğinda bazı sorunlar mevcut. İngilizce kullanımda bir sorun yok. Umarım hataları göre-düzenleye en iyi halini alır.
    Kolay gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    19
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:1.2.5 Google Sorunu

    dediğim gibi sitenizdeki 1.2.5 dosyaları sorunlu, içerisinde zararlı kodlar var
    daha kurulum esnasında bunları yapıyor resimi de ekliyorum. bilgilerinize

    bilgisayarımda daha bir sürü script var benim bilgisayarımda olmuş olsa diğer dosyalara da bulaşır ve yapmış olduğum diğer sitelerde de aynı uyarıyı verir.

    saygılarımla
    http://yfrog.com/m9prestaj

    resim üstteki linkte
    Muzaffer

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:1.2.5 Google Sorunu

    Hocam, sizden kaynaklanan bir sorun değilse ve install klasöründe virüs olsa herkeste uyarı vermesi gerekir. Ancak bilmeniz gerekirki virüs koruma programları engellenecek virüsler dosya adlarına göre belirlenir. Mesela sizin virüs koruma programın hafizasında engellenecek virüs için virüs kelimesi var ise bir dosyaya virüs yaz ve pc de bir klasöre at ve virüs tarama yap. bu boş ama adı virüs yazan dosyayı virüs icerikli dosya diye tanımlayıp karantinaya aldığını göreceksiniz. Isterseniz install klasörünü başka bir virüs koruma ile taratın temiz olduğunu göreceksiniz. Tabii sizde bir problem yoksa..
    Kolay gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0