7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: madde ekle

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart madde ekle

    arkadaslar sorunum su madde ekle modulunu kurdum icindeki mystuuf html duzenledim sorun suki marque kodla assagıdan yukarı cıkan ustune gelince duran biz yazı yazdım fakat bu indexsimde sola koydum zaman sağ taraftaki butun hersyi icine alıp kaydırıor assagıdan yukarı doru
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: madde ekle

    sanırım bir yerde fazladan </div> mevcut yada tam tersi şekilde div kapanmadan div açılmış ve left column un altına eklenmiş olabilir. resimli olarak detaylı anlatırsan sevinirm
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:madde ekle

    http://www.resimupload.com/ds876463550_123.html bu resim


    Buda kodlama
    <h4><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="{$lang_iso}">
    <style type="text/css">
    .ortala {
    text-align: center;
    color: #090;
    font-weight: bold;
    }
    .renk {
    color: #090;
    }
    .ortala {
    text-align: center;
    font-weight: normal;
    }
    .orta {
    color: #09F;
    }
    .orta {
    font-weight: normal;
    }
    .ortal {
    text-align: center;
    }
    .ortal {
    color: #F60;
    }
    .ortal {
    font-weight: normal;
    }
    kırmızı {
    color: #C00;
    }
    kirmizi {
    color: #F00;
    }
    sola {
    text-align: left;
    color: #F00;
    }
    sol {
    text-align: left;
    }
    </style>
    <td align="left" valign="top"><marquee behavior="scroll" direction="up" width="150" height="150" scrollamount="3" scrolldelay="0" onMouseOut="this.start()" onMouseOver="this.stop()">
    <table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
    <td class="ortala"><p>Elinizdeki fazla gbleri <br />
    Site g&uuml;vencesi ile
    <br />
    satabilir yada takas edebilirsiniz<br />
    <span class="orta">Şimdi &uuml;ye olup mevcut t&uuml;m<br />
    kanpanyalarımızdan<br />
    &uuml;cretsiz olarak<br />
    yararlanabilirsiniz<br />
    <span class="ortal">Şok Şok Şok!!!!<br />
    </span>Para puan sistemimiz<br />
    başlamıştır her alışverişinde<br />
    sonrasında harcıyabileceğin<br />
    parapuanlar hesabına<br />&uuml;cretsiz olarak eklenicektir.<br />
    Arkadaşını hemen davet et<br />
    her alışverişinden hem o<br />
    hemde sen kazannnnn!!!!<br />
    </span><span class="ortal">www.siteadi.com</span><span class="orta"><br />
    </span><span class="renk">Bizi tercih ettiğiniz i&ccedil;in<br />
    Teşekk&uuml;r ederiz
    </span>...</p></td>
    </tr>
    </table></h4>
    None

  4. #4
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:madde ekle

    kodlamada sıkıntı yok gibi sitenden bir ekran görüntüsü atabilirmisin_?
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Mesajlar
    5
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:madde ekle

    www.resimupload.com/ds876463550_123.html goruntu bu sekilde cıkıor isde
    None

  6. #6
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:madde ekle

    bence o modülü kaldırıp sıfırdan yükleyin bu tip bir hata ile modülün alakası yok yaptığınız bir değişiklik varsa onuda geri alabilirsiniz.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:madde ekle

    sonradan eklenen html kodlarındanda olabiliyor bu tür sorunlar
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0