2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: indirimdeki ürünler problemi

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    48
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart indirimdeki ürünler problemi

    Öncelikle selam arkadaşlar.. Bu seferki derdim DEMO da çıktığı gibi indirim yazısının bende çıkmamış olması.. Birde ürünü SATIŞTA diye yazdırdığımda yanında resimin çıkmıyor olması.. Satışta diye yazdırmayınca bu seferde hiç bir şey çıkmıyor..

    Yardımlarını bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.. Resim aşşağıdadır..

    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    9
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:indirimdeki ürünler problemi

    themes dosyasından temanın içine gir img kalsöründe onsale_en.gif diye bir resim dosyası var onun adını onsale_tr.gif olarak değiştir. ama ekranda onsale diye bir resim çıkar. bence indirmli diye küçük bir gif resmi bul adını onsale_tr.gif diye değiştirip bahsettiğim yere kopyala. ürün sayfanda indirimli resmi çıkacaktır. onsale indirimli demek ama scripti türkçeye çeviren arkadaşlar satışta olarak çevirmiş. sale ile sell karışmış sanırım
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0