4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Güncelleme Problemi

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    48
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Güncelleme Problemi

    Öncelikle selam arkadaşlar.. Ben sitemi PrestaShop v1.1 Türkçe ile güncelleştirmek istedim.. Güncelleştirme sırasının son aşamasında 1 adet SQL hatası verdi.. Alttaki resimdede görebilirsiniz..




    Şu anda sitemde admin paneline çok rahat bir şekilde giriyorum.. Fakat siteme girmeyi denediğimde HTTP 500 iç sunucu hatası veriyor ve açmıyor..

    Benim ne yapmam lazım.. tıkandım kaldım.. Bu arada sitem www.evcilmarketim.com Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.933
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Güncelleme Problemi

    sitenizde beyaz sayfa gözüküyor. 500 hatası vermiyor.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    48
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Güncelleme Problemi

    beyaz sayfa derken web sitesi sayfası görünmüyor ekranı çıkıyor.. başlık bölümündede HTTP 500 iç sunucu hatası yazıyor.. Bu konuda ne yapabilirim.. nerede hata yaptım.. eğer düzeltilecek bir şey yoksa bütün dosyaları silip yeni sürümü o şekildemi kurim..

    Fakat bu şekilde eski sürümde ki eklediğim ürünlerin hepsini kaybedicekmiyim..? Bilgilerinizi bekliyorum.. Çıkmazda kaldım..
    None

  4. #4
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    43
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Güncelleme Problemi

    eski sitendeki img dosyasını bi kenara al. ve eski sitenin veritabanın download et. güncelleme işlemi biraz sıkıntılı oluyor. tablolar uyuşmuyor. o yüzden sana önerim 1.0 a dewam et ben gibi yedeklediğin veri tabanlarınıda 1.0 versiyonuna eklersin olur biter. ayrıca config ve setting.inc dosyalarının yedeğini al kurulum bittikten sonra bunlarda lazım olcak..

    saygılar..

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0