8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    Merhaba

    Sadece ürün listelemek için kullanabilirmiyim? Şuan satış düşünülmüyor fakat ileride olacak.

    Birde Bankalar açık kaynak yazılım kullanımına nasıl bakıyorlar. Sanalpos işlemlerinde sorun olur mu?
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    Evet gerekli düzenlemeler yapılarak sipariş ve satın alma ekranları pasive edilebilir ve ilerde açabilirsiniz.

    Sanal POS Konusunda iletişim kurabilriseniz detaylı bilgi verebiliriz
    http://www.presta-tr.com/hakkimizda/iletisim/12-yetkili/1-kenan.html
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    Merhaba
    Benimde aaynı tür bir sorunum var.Sadece ürün gösterimi ve fiyat olacak.Bu yüzden sağ üst köşedeki hoşgeldininiz sepet boş ve hesabım yazılarını nereden kaldırabiliriz.
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    Blockcart modulünü kaldırabilirsiniz, ana sayfada fiyatların gözükmemesi için module/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasından düzenleyebilirsiniz
    Kolay gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    Hocam hızlı cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.O dediğinizi yapmıştım.Resimde eklediğim sağ üst köşedeki 'hesabım,sepet boş: , hoşgeldiniz , giriş ' yazılarını ve en altta sağ köşedeki prestashop yazısını kaldırmak istiyorum.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Saygılar.
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    bu konuda yeniyim iki gündür bunaldım aramaktan bulamadım.
    Çok acil yardım bekliyorum
    None

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    Blockuserinfo modulünü kaldıracaksınız, prestashop yazısı içinde themes/temanız/footer.tpl dosyadan kaldıracaksınız
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Sadece ürün listelemek ? ve Sanalpos ?

    Hocam çok teşekkür ederim hemen denedim ve sayende başardım.Allah razı olsun senden
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0