9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Sunucu Hatası??

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Sunucu Hatası??

    Bütün ayarları yaptım. Kurulum başarıyla tamamlandı fakat anasayfaya ya da herhangi bir sayfaya gitmeye çalışınca" Sunucu hatası.

    http://eskikitapmagazasi.com/ alınırken web sitesi bir hatayla karşılaştı. http://eskikitapmagazasi.com/ bakım için kapatılmış veya yanlış yapılandırılmış olabilir." veriyor.
    Neden olabilir?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Sunucu Hatası??

    Sorunu kendi cabanizla cözmüs olmaniz sevindirici. Hep birlikte yapa boza ögrenecegiz
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Sunucu Hatası??

    teşekkürler, sağolun... biraz karıştırınca sistemin çok karışık olmadığı anlaşılıyor.
    Tabi şimdi önümde büyük bir engel var: Kredi Kartıyla Ödeme!
    Şirket değilim, adresten de anlaşılacağı gibi "eski kitap" satacağım, elimde bol miktarda var. Faturam fln yok,dükkan fln da değilim. Acaba nasıl olacak?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Sunucu Hatası??

    Firmanız olmadan sanal pos kullanamazsınız. Yani bankalar buna müsaade etmezler. ancak havale şeklinde veya paypal ile ödeme kullanmalısın
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Sunucu Hatası??

    xsantos yazan:
    Bütün ayarları yaptım. Kurulum başarıyla tamamlandı fakat anasayfaya ya da herhangi bir sayfaya gitmeye çalışınca" Sunucu hatası.

    http://eskikitapmagazasi.com/ alınırken web sitesi bir hatayla karşılaştı. http://eskikitapmagazasi.com/ bakım için kapatılmış veya yanlış yapılandırılmış olabilir." veriyor.
    Neden olabilir?

    BU HATAYA ÇÖZÜM BULABİLEN VARMI ARANIZDA
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:Sunucu Hatası??

    yazma izinleri, .htaccess vs. kontrol edin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp:Sunucu Hatası??

    http://www.presta-tr.com/forum/20-kurulum-ayarlari/6493-prestashop-131-index-beyaz-sayfa-sorunu-coezuemue.html?limit=6&start=6#6545

    bunu deneyin
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2011
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Sunucu Hatası??

    bu soruna cevap bulundumu ben anlamadım yazılanlardan. benim kurduğum shopda hala aynı hatayı veriyor
    None

  9. #9
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Sunucu Hatası??

    Hangi versiyonu deniyorsunuz yeni versiyonu deneyin isterseniz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0