Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var alan adı ve host yeni aldım 1 ay kadar oldu ilk olarak opencart kurduk sisteme siteyi yapmaya çalışırken bir kaç gün sonra sayfa

http://www.siteismi.com//install/index.php yönlenmeye başladı . bazen bakıyordum çalışıyordu install yönlenmesi düzelmiş gibi hosting iletişime geçtim eklentilerinizden olmuştur dediler tekrardan kurduk opencart aynı sorun tekrar yaşadım sürekli install yönleniyordu. dediler Prestashop kuralım tamam dedik kurduk siteyi bitirdim o sorundan kurtuldugumu düşünmüştüm fakat aynı sorun Prestashop da karşıma çıkmaya başladı.

http://siteismi.com/install/index.php www suz girmek istedigimde install yönleniyor sayfa beyaz boş bir sayfa sunucuda install dosyası olmadıgından beyaz sayfa olsa gerek.

http://www.siteismi.com/ site açılıyor fakat pc çerezler toplandıkca bir süre sonra www olarakta girememeye başlıyor. google opencart indexlemiş prestayı görmüyor şimdide sorunun bu www da oldugunu düşünüyorum fakat nasıl yapılır çözülür bilemiyorum sorun hosting şirketindemidir lütfen bilgi verebilirmisiniz rica etsem.

unutmadan şunu yazim prestashop kurulu oldugu halde 2 gün önce FLASHFXP ile ftp ye baglandıgımda opencart dosyalarını gördüm sunucuda anlam veremedim fakat sitede prestashop kurulu ve siteyi bitirdim .

bunu hosting firmasına resmini çekerek gösterdim ftp deki dosyaları opencart görünüyor diye bizde prestashop görünüyor diyorlar resetleyin dedim bunun için bir bilgi yazmadılar duymamazlıktan görmemezlikten geliyorlar sorun nerde olabilir? install sorunu.