8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart 1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

    Merhabalar, kargo şirketlerine ptt yi ekleyip My carrier i çıkarttım. Sanırım biraz da ayarlarıyla oynadım ve sonuç olarak sipariş verilip kasaya gidildiğinde kargo bölümünde "Şuanda adresinize taşıma yapan bir taşıyıcı bulunamamıştır " yazısı çıkıyor ve orada kalıyor.

    Acaba ne yapmam gerekir?

    Yardımcı olur musunuz?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

    Kargoya ülke-bölge tanıtmanız gerekmektedir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart 1.3.5 kargo sorunu

    Türkçeleştirmesini kendim yaptım. Ama bir şey değiştirmedim. Fekat kargo sorunu bende de var
    Belirttiğiniz adrese kargo hizmeti maalesef yok" (There are no carriers available that will deliver to this address!) bahsedilen ayarları yaptım ama maalesef ne yapmak gerekir
    teşekkürler
    None

  4. #4
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: 1.3.5 kargo sorunu

    eklediğiniz kargo firmasına seçtiğiniz ülkeleri genişletirseniz çözülecektir. Ülke olarak kayıt olan üyeniz africayı seçer ve sizde eklediğiniz kargo firmasının etkili olduğu ülke olarak afrikayı seçmezseniz bu hatayı alırsınız
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    27
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

    Evet, aynen denilenleri yapınca geçen gün oldu. Teşekkürler tekrardan...
    Ama ben başka bir konuya daha dikkat çekmek istiyorum. Adreslerde illeri seçerken (yani İLÇE olarak geçiyor kayıtta) İSTANBUL yok? İstanbul neden yok? Burada bir sorun yok mu.?
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

    Yoksa kendiniz manuel olarak ekleyebilirsiniz.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: 1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

    hocam bende cok ugrastım ama herseyin dogru olduguna yani ulke bolge falan onların dogru olduguna emn olduktan sonra..
    Kargo sekmesine tıkla yukardan sonra en altta "ücret kargo servisi ve coğrafi konumuna göre" kısmından ucret ayarla...
    problem çözülecek inşallah ordan ucret girmeyince sayfada cıkmıyo çünkü kargo pasif olarak gorunuyo anladıgım kadarıyla ordan ucret girmeyince....
    [attachment=432]prestakargo.png[/attachment]
    None

  8. #8
    Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    46
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: 1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

    üstad dediğin gibi de yaptık ama olmuyor :S
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0