7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: reseller host olmazsa ??

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart reseller host olmazsa ??

    prestashop u denemek için ucuz oldugu için ilk başta bi normal php host almıştım şimdi onun üzerinde denemeler yapıorum ... ama havale modünü yüklerken falan hata veriyo acaba reseller olmadığı için olabilir mi??
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:reseller host olmazsa ??

    Sorunsuz bir sekilde uygulama icin Kaliteli bir serverden alan edinmenizi tavsiye ediyorum. Bu hususta wMaster ile görüsebilirsiniz
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:reseller host olmazsa ??

    ben bilgisayarda wamp server ile çalışırken PS nin kurulumunu ödeme modullerini falan yüklüyorum üye girişi falan sorunsuz oluyor amaaa... aynısını servere yükledikten sonra hatalar çıkıyor ... üye girişi yapılamıyor.. admin ggiriş panelinde ((var 1 hata 1. Path is not the same between you)) hatası veriyor ürün resimleri eklerken geri dönüş hatası veriyor.. bunların nedeni sizce hostingden mi kaynaklanıyor ?? peki başka host alırsam yine yaparsa !!!!
    None

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:reseller host olmazsa ??

    burdaki localhost yazan yere ne yazacaz ?? bilgisayarda localhost yazıyoruzda serverdada mı localhost yazcaz ??
    None

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:reseller host olmazsa ??

    Evet.. Veritabanı youluna server adına localhost yazacaksınız. Ever veritabanı başka bir serverde ise o serverin adresini yazacaksınız. Alanınız ve veritabanınız aynı adreste ise localhost yazacaksınız. Ayrıca mysql php versiyonunuz php4 yukarı olmalıdır
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:reseller host olmazsa ??

    başkan ben ihs telekomdan alanadımı aldım.. sonra web arısı diye bi şirkettende hosting aldım... alan adımı bu hostinge yönlendrdim ....
    kusura bakmayın ama hostingle veritabanı zaten aynı serverde olmak zorunda değil mi ?
    None

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp:reseller host olmazsa ??

    webde localhost demek alan ve veritabanı aynı serverde olması demek. Öyle bir zorunluluk olsaydı sunucu adını yazın demezdi. Alan ve veritabanı aynı serverde olmak zorunda değil
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0