2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: E ticaret Genel Yükümlülükler

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart E ticaret Genel Yükümlülükler

    1.Arkadaşlar ilk kez demo olarak bir kurulum yaptım. Bunu normal bir hosta ve domaine taşıyacağım fakat kafama takılan bir konu var. e-ticaret sitesi yaparken devletten izin alınanması falan gerekiyor mu? Herkes istediği gibi satış yapacak bir site yapabilir mi?

    2. Sanal poss harici kredi kartı ile çekim yapılabilecke bir yol var mıdır?

    Teşekkürler...
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Cvp:E ticaret Genel Yükümlülükler

    Türkiyedeki sanal alışveriş yasal mevzuatı nedir tam olarak bilemiyorum ancak.. Güvenli bir shop için öncelikle kaliteli bir serverden alan kiralamak, resmen firma kurmak, Vergi numaranız vergi dairenizin olması müşterinize güven verecektir. Mümkünmüdür bilemiyorum ancak eğer mümkünse müşterinizin sizin güvenilirliğinizi sorgulama imkanı yaratmak, referans göstermek, müşterinizin rahatlıkla sizinle iletişim kurmasına imkan vermek ve müşterilerinize güven verecek taahütlerde bulunmak ve ödeme seçeneklerinde (Örneğin PayPal.. ödemeler sigortalıdır) müşterilerinize güven aşılamak gerekli olduğunu düşünüyorum.
    Bol kazançlar
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0