8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    Merhaba Sitemde iki sorun yaşıyorum Google ve site aramalarında cevabını bulamadım. ve Bende konu açmaya karar verdim

    Sitenizde link vermek yasakmı bilmiyorum Linki vereceğim Yasaksa silebillirim

    www.tvsatisi.com Adlı sitemde Temadan kaynaklı olduğunu düşündügüm fakat aynı temayı kullanan başka bir sitede böyle bir problemlerin olmadığını gördügüm Hatalar var

    Birincisi ;

    Sepet sorunu :
    Sepete Ekle denildiginde Bir Gölge Çıkartarak (ajax ile ) sepete sürükleyerek

    1xAlınan eşya ismi
    fiyatı
    Kargo:
    Toplamı : yazıyordu

    benim sitemde ise görünüşü su sekilde



    2 sorunum ise

    Yine ajax veyahutta javascriptten kaynaklanan DETAYLAR Butonun Çalışmamasıdır detaylar butonuna Tıklayınca Aşağıya Doğru kayması gerekli iken bi hareketi yerine getirmiyor

    Yardımlarınız için Teşekkür ederim
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    Sanırım sorun temanızdan kaynaklanıyor. Editlenmiş temalrda bu gibi sorun yasanabilir. Yada bazı moduller çakışmakta birbirini etkilemektedir. Denenmiş tema tercih etmenizi öneririm
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    Aynı Temayı Kullanan sitede Böyle bir problem yok efendim?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    Ozaman sorun eklediğiniz bir modulden kaynaklanmaktadır. Aynı tema kullananda böyle bir sorun yok ise modulleri karşılaştırmanız gerekmektedir. Diğer temada modüller normal düzeninde iken sizdeki problem sizin yapmış olduğunuz bir uygulamadan dolayı hata meydana gelmektedir. Örneğin image enlarge modulü. Aktif olmasada sisteminizin arka planında çalışmaktadır. Bunun için sayfanıza kaynağı görüntüle yöntemi ile html kodları incelediğinizde arka planda aktif olmayan modullerin çalıştığını göreceksiniz.
    Kolay gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    anladım mesela image enlarge modulu bende ekli fakat çalışmıyor resimler büyümüyor bunu kaldırayım tamamen sileyim.

    Peki Sepete ekle kısmının Dahil Bir modülü varmı Orjinal Temada denedim az once evet istedigim gibi çalıştı Fakat efendim Patronum bu temayı istiyor bu yüzden Benim Sepeti bu temada çalıştırmam gerekli Ne yapmamı önerirsiniz Teknik destek alacağım bir yer varmı

    bana sunu sunu yap derseniz yazmaya çalışırım.

    cevabınız için teşekkürler Kolay gelsin
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    wMaster arkadaşımız size daha profesyonel destek verebilirler. Kendisine PM atınız.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    Sitenizi inceledim eklediğiniz javascript kullanan bir modül ile çakışıyor tema ile ilgili bir konu değil. Muhtemelen orjinal temadada aynı problem olacaktır.
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

    evet efendim denedim bende Modülleri temizliyorum suan
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0