10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    Kurulumu tamamlarken biraz sıkıntı yaşadım çözdüm çoğunu ancak bunda takıldım
    Kurulum esnasında smtp ayarlarını yapmaya kalktığınızda kurulumun son aşamasını niyeyse tamamlamıyor
    Smtp'yi aştıktan sonra yönetim paneli açılmadı
    Meğer install klasörünü silip admin klasörünün de ismini değiştirmek gerekiyormuş
    Kurulum pdf'ini baştan okusaydım bu sıkıntıları yaşamazdım kendi düşen ağlamaz
    Birkaç kere kur kaldırdan sonra öğrendim bunları : )
    Buraya kadar sıkıntı yok asıl sorun buradan sonra
    Çeşitli modül denemeleri için siteyi birkaç kez kurup kaldırdım
    Veritabanını sildim yeniden yarattım her defasında
    Sıkıntısız kuruluyordu her defasında ta ki ben indirdiğim 1.3.1 versiyonunu pcden kaybedip yeniden indirene kadar
    İndirip yeniden yüklediğim 1.3.1 sürümünde yönetim paneli açılıyor ancak anasayfa açılmıyor
    Daha doğrusu açılıyor ancak sayfa bembeyaz
    Bir değişiklik mi söz konusu paket içerisinde bilemiyorum ancak durum bu
    Forumda birkaç arkadaş yazmış sorunun çözümünü ancak tam olarak çözüm değil benim sorunuma
    Yönetim paneli --> Araçlar --> Lisan --> Türkçe --> Düzenle --> ISO Kodu : "tr" yi "tc" (veya dil kodu olarak translations klasörü altında bulunmayan herhangi bir kod yazınca da açılacağını tahmin ediyorum) yapınca site açılıyor
    Ancak site tamamen ingilizce oluyor (türkçe ve ispanyolca olsaydı yükleme aşamasında otomatikman ispanyolca olacaktı herhalde hasbelkader ingilizceyi neme lazım deyip silsem ayvayı yemiştik heralde : )) )
    Sorun şu ki sitenin eskisi gibi tamamen türkçe olmasını istiyorum ingilizce(!) değil
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    v1.4 sürümünü türkçeleştiriyoruz Tam bir türkçe sürümünü oluşturmaya çalışıyoruz..
    http://www.presta-tr.com/forum/24-genel-sorunlar/7336-tuerkceletirme-sorunlar.html

    adresinden katılım artarsa en kısa sürede türkçe sürümü oluşturabileceğeiz
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    Presta'nın kendi sitesinde de gördüm çıkmış 1.4
    bunun türkçeleştirilmesi de çok güzel ancak 1.4 çıkana kadar şu anki sorunun bir çözümü yok mudur
    yani 1.4 çıkana kadar beklememiz mi gerekiyor onu anlayamadım ?

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    Arkadaşım, dil kodunu tc olarak değiştidiğinizde haliyle modullerdeki dil php dosyasını bulamadığında default ingilizce olarak gözükmekte. Tüm modullerdeki tr.php dosyalarının adını tc.php olarak değiştirdiğinizde butonlarınız Türkçeleşecektir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    İyi günler arkadaşkar. Aynı sorun bende de var. Modules klasörü içerisindeki tr.php dosyalarını tek tek tc.php yapsak sorun düzelecek mi acaba? Zira tr.php dosyası var, hepsini değiştirmek baya vakit alacak gibi. Eğer olmazsa tekrardan trye çevirmek ölüm olur
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    20-25 tane modul var zaten. Neden zor olsun ki
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    Modules klasöründe 82 dosya var... Ben uğraşayım en iyisi
    None

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    Çok teşekkür ederim... tr dosyalarını tc olarak değiştirdim sorun çözüldü...
    None

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede oluştu. verdiğiniz yönetimi denedim tc.php olarak değiştirdi modulesteki dosya isimlerini ancak sorunum düzelmedi başka bi hata mı vardır ?
    edit:
    lisan bölümünde dil kodunu tc yaptım düzeldi.
    None

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Y.Paneline girebiliyorum ancak anasayfa açılmıyor

    Zaten verdiğimiz çözüm önerilerinde önce lisan kodu tc olarak değiştirilip ondan sonra modul dosyalarındaki dil dosya adının değişmesi yönündeydi
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0