10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Resim Büyütme.?

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Resim Büyütme.?

    Merhaba arkadaşlar Resimlerin boyutunu admın panelınden ayarlıyoruz Fakat tam olarak resmin uzerıne tıklandıgında orjınal boyutunu vermıyor bunu nasıl halledebiliriz ?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    Admin panelden görünümü ayarlıyorsunuz Ancak tıklandığında yüklemiş olduğunuz resim orjinal boyutu ile gözükmeside normaldir. Resminizi yükleme esnasında orjinal boyutunu düzenlemeniz gerek.
    Kolay gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    peki resmın orjınal boyutunu yukledıgımde kilobayt cok yüksek vs diyor bunun kilobayt nasıl yükseltiriz admin panelınden ?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    Admin Panel+ayarlar+ürünler+ resim boyutları
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    Admin panelden görünümü ayarlıyorsunuz Ancak tıklandığında yüklemiş olduğunuz resim orjinal boyutu ile gözükmeside normaldir. Resminizi yükleme esnasında orjinal boyutunu düzenlemeniz gerek.
    Kolay gelsin


    dedınız lakin orjınal boyutunu yukluyorum buyuk olarak fakat orda yarım gıbı gorunuyor. ustune tıkladıgımızda bunu cozemedım




    2 sorum birde son bir sorum olacak. contact-form.php Siparişiniz veya ürünlerimiz hakkında sorularınız için.
    Mesaj yolla kısmı var onun ustune adres vs bilgileri eklemek ıstıyorum ? nasıl yapabiliriz
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    Tercümeler+modul tercüme+ contact-form buradan tercümelere ekleme yaparsanız kontakt sayfasında gözükür
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    resimlerinizin göründüğü çerçeve boyutunu class/clas.image.php dosyasından düzenleyebilirsiniz. Ancak kodlara müdahale ederken dikkat edin. Bir tarafı yapacam derken diğer terafı bozmayın. En güzeli resimlerinizin boyutunu önceden popup çerçeve boyutunda ayarlayın. En kolay ve kestirme yolu budur bence
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    Alıntı "McDaim" post=8156 Nickli Üyeden Alıntı
    resimlerinizin göründüğü çerçeve boyutunu class/clas.image.php dosyasından düzenleyebilirsiniz. Ancak kodlara müdahale ederken dikkat edin. Bir tarafı yapacam derken diğer terafı bozmayın. En güzeli resimlerinizin boyutunu önceden popup çerçeve boyutunda ayarlayın. En kolay ve kestirme yolu budur bence

    Bu işlemi ftp'den yapmayacakmıyız ? class diye bir dosya gorunmuyor ftp sürüm 1.2.5 kullanıyorum + panelde araçlar + tercüme kısmına gelıyorum lakin modul tercüme diye bir bolum göremedım? tam olarak ?
    None

  9. #9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    Modul tercüme için dediğim iletişim formuna girmek istediğiniz adres bilgileri vs. için.
    Resim boyutunu ftp den değiştiremezsiniz. fotoshop veya Microsoft office picture benzeri benzeri program ile değiştirebilirsiniz.
    popup pencereyi en güzeli css/thickbox.css dosyasından düzenleyebileceğiniz gibi admin panel+ayarlar+resim+thickbox sekmesinden boyutlarını ayarlayabilirsiniz. Çünkü class.image.php sizin için zor olabilir
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  10. #10
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resim Büyütme.?

    Teşekkürler...
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0