Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Resimler Görüntulenmıyor :(

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Resimler Görüntulenmıyor :(

    ayarlar + ürünler kısmından Ürün resmi en ve boy 60 * 60 iken oynama yaptım 130 gibi bir pixel'de verdım fakat bırde baktım ana sayfada resımler cıkmıyoır nasıl duzeltebilirim ?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    Resimler çıkmıyor değil. Çıkıyor fakat Bulamıyor. Sanırım resim boyutlarını değiştirirken resim yolunun adınıda değiştirdin.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    sadece pixel'lerle oynadım resım yolu vs gıbı ayarları kurcalamadım peki nasıl duzeltebilirim bunu hocam ?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    Sitenin adresini verirmisin. Arkadaşca url gibi seçenekleri kurcaladınmı. Yani .hatcces falan oluşturman gerek eğer arkadaşca url seçili ise ve ayrıca img klasörünün yazma izinlerini kontrol et. CHMOD 777 olmalı.
    Şimdilik aklıma gelen seçenekler bunlar
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    Alıntı "McDaim" post=8172 Nickli Üyeden Alıntı
    Sitenin adresini verirmisin. Arkadaşca url gibi seçenekleri kurcaladınmı. Yani .hatcces falan oluşturman gerek eğer arkadaşca url seçili ise ve ayrıca img klasörünün yazma izinlerini kontrol et. CHMOD 777 olmalı.
    Şimdilik aklıma gelen seçenekler bunlar
    berrakmobilya.com arkadaş url kapalı herhangı bır kurcalanma olmadı ? birde mağaza yolu var onu kurcaladım belkı ondan dır dıye /katalog yazdım fakat bu sefer katalogu sılemıyorum 404 hatası verıyor iyice harman corman oldu hocam ?
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    Link yollarını değiştirmişsin
    prestada berrakmobilya.com/katalogimg/l/2.jpg şeklinde bir resim yolu yok. En güzeli prestayı config klasörü hariç yeniden yükle. Tabii config dosyalarını kurcalamadıysan
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    Alıntı "McDaim" post=8174 Nickli Üyeden Alıntı
    Link yollarını değiştirmişsin
    prestada berrakmobilya.com/katalogimg/l/2.jpg şeklinde bir resim yolu yok. En güzeli prestayı config klasörü hariç yeniden yükle. Tabii config dosyalarını kurcalamadıysan
    yani prestashop dosyalarını tekrar atıyım config dosyası haric ? oylemı hocam ?
    None

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    Bir yerde yanlış yapmışsınız. Kesin çözüm yeniden yüklemedir. Config klasörü haricinde tüm klasör ve dosyaları ftpnize yükleyiniz.
    Kolay Gelsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  9. #9
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    tamam peki hocam katalog isini setting hallletım hersey normale dondu sadece resımler gorunmuyor o kadar onu nasıl duzeltebiliriz tek sorun bu ?
    None

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Resimler Görüntulenmıyor :(

    Resimleriniz gitmez. ürünleri veritabanından çektiğinden ürünlerinizde kaybolmaz. Siteniz eski halibe gelir. Çok tedirgin iseniz config ve img klasörü haricinde tüm dosya ve kolasörleri yükleyin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0