6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

    Arkadaşlar swf eklemek icin tpl dosyalarında değişiklik yapıyorum ama naparsam yapayım hic bir değişikliği siteye yansıtmıyor sürüm olarak 1.4.0.17 kullnıyorum. misal.

    Kod:
    <div id="featured-products_block_center" class="block products_block">
    	<h4>{l s='Featured products' mod='homefeatured'}Bunu Ekrana Basmazmı?</h4>
    	{if isset($products) AND $products}
    		<div class="block_content">
    			{assign var='liHeight' value=342}
    			{assign var='nbItemsPerLine' value=4}
    			{assign var='nbLi' value=$products|@count}
    			{assign var='nbLines' value=($nbLi/$nbItemsPerLine)|ceil}
    			{assign var='ulHeight' value=$nbLines*$liHeight}
    			<ul style="height:{$ulHeight}px;">
    			{foreach from=$products item=product name=homeFeaturedProducts}
    Belirttiğim yeri ana sayfada Featured Products yazan yerin yanına yazması gerekmezmi?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

    tarayıcının cookies boşaltırsan yaptığın değişikliği görebilirsin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

    k.bakmayın rahatsız ediyorum yine ama.

    aynı kodun en başına yani <div> in başına bir swf dosyası cağırsam buda doğru bir yöntem olurmu ?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

    Bence kodları pek kurcalamayın. Flash gösterimi için moduler mevcut.
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

    yalnız benim swf dosyam xml ve css üzerinden veri cektiği icin moduller ile kullanırken yolları gösteremiyorum. her türlü denedim ama olmadı. mystuff eklentisi ile html şeklindede olmadı. direk swf eklememde bir işe yaramıyor xml dosya yolunu göstermem gerekli cünki.
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    12
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

    http://www.presta-tr.com/forum/advsearch.html?q=SotEW&exactname=1&childforums=1

    buradaki modül işinize yarayabilir.
    www.corapciniz.com

    www.filmindirizlet.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0