8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Admin yetkılerım Kısıtlı

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Admin yetkılerım Kısıtlı

    Merhaba Admin panel e postamla giris yapmaktayım ve yetkılerım kısıtlı aynı zamanda tek hesap mevcut bunu nasıl ayarlayabiliriz Ful yetkı yapabiliriz?
    None

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Admin yetkılerım Kısıtlı

    Admin Panel+Personel+ yetkiler sekmesinden yetkilerinizi ayarlayabilirsiniz
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Admin yetkılerım Kısıtlı

    Alıntı "McDaim" post=8659 Nickli Üyeden Alıntı
    Admin Panel+Personel+ yetkiler sekmesinden yetkilerinizi ayarlayabilirsiniz

    ama onlara tıklayama yetkım yok bunu anlatmak ıstıyorum hocam ?
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Admin yetkılerım Kısıtlı

    Adminseniz vardır. Değiseniz yapacağınız birşey yok
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Admin yetkılerım Kısıtlı

    Alıntı "McDaim" post=8661 Nickli Üyeden Alıntı
    Adminseniz vardır. Değiseniz yapacağınız birşey yok
    Adminim Ama onlara tıkladıgımda yetkınız yok uyarısı verıyor ve tek hesap mevcut bunu halledemıycekmıyız yolu yokmu duzeltmenın ?
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Admin yetkılerım Kısıtlı

    Veritabanına gireceksin ve access bloğundaki viev, add, edit, delete tablosunda 0 olan yetkiyi 1 olarak değiştireceksin. Ozaman full yetkili olursun
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: Admin yetkılerım Kısıtlı

    Alıntı "McDaim" post=8663 Nickli Üyeden Alıntı
    Veritabanına gireceksin ve access bloğundaki viev, add, edit, delete tablosunda 0 olan yetkiyi 1 olarak değiştireceksin. Ozaman full yetkili olursun
    peki yetkileri nasıl değiştiricem orada satır göremiyorum ?
    None

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: Admin yetkılerım Kısıtlı

    Ekteki resimdede görüldüğü gibi acces sql bloğunu tıklıcaksın, düzenle diceksin ve yatkilerde 0 olan yerleri 1 olarak değiştireceksin..
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0