Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: index te birsey lazim

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart index te birsey lazim

    Selamlar forum kullanicilari site adresi vermek yasakmi bilmiyorum ama ben bir presta kurdum yalniz ortada bir bosluk var onu yok etmek istiyorum yukariyla arasindaki mesafeyi kaldirmak nasil olur yardim edermisiniz www.horecaseat.nl site adresi bu ortadaki bozlugu goruyorsunuz zaten tesekkurler saygilar
    None

  2. #2
    Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    2.931
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    tema klasörünün içindeki header.tpl dosyasından inceleyebilirsiniz. Orda belli bir div açılmış ve yükseklik (height) tanımlanmış olabilir
    >> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz


    www.kalehosting.com.tr

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    Aslinda orda arkaplan resmi vardi ben kaldirdim bu bosluk olustu ama birlestiremedim neyse tavsiyenizi denicem sagolun
    None

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    Resmi kaldırmışsın ama kodu kalmış ve bu nedenle resim varmış gibi alan kaplamakta. Resmi modul olarakmı yerleştirip kaldırmıştınız. Eğer modul olarak yerleştirdiyseniz o modulü ftp nizden kaldrarak deneyin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    Yok modul olarak degil direkt jpeg i kaldirdim bu oldu
    None

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    Nasıl kaldırdınız? html editör ilemi?
    Arada bir </div> kodu gözüküyor. header.tpl ve homefeatured.tpl dosyasını inceleyin. Fazlalık bir kod varmı. Varsa kaldırarak deneyin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  7. #7
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    Yok resimi direkt ftp den sildim normalde script su sekildeydi www.horecaseat.nl/gor.jpg ordaki koltuk resmini sildim boyle oldu
    None

  8. #8
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    Burda neyi degistirmem lazim sildigim resim uzantisi bg_image.jpg


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="{$lang_iso}" lang="{$lang_iso}">
    <head>
    <title>{$meta_title|escape:'htmlall':'UTF-8'}</title>
    {if isset($meta_description) AND $meta_description}
    <meta name="description" content="{$meta_description|escape:html:'UTF-8'}" />
    {/if}
    {if isset($meta_keywords) AND $meta_keywords}
    <meta name="keywords" content="{$meta_keywords|escape:html:'UTF-8'}" />
    {/if}
    <meta http-equiv="Content-Type" content="application/xhtml+xml; charset=utf-8" />
    <meta name="generator" content="PrestaShop" />
    <meta name="robots" content="{if isset($nobots)}no{/if}index,follow" />
    <link rel="icon" type="image/vnd.microsoft.icon" href="{$img_ps_dir}favicon.ico" />
    <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="{$img_ps_dir}favicon.ico" />
    {if isset($css_files)}
    {foreach from=$css_files key=css_uri item=media}
    <link href="{$css_uri}" rel="stylesheet" type="text/css" media="{$media}" />
    {/foreach}
    {/if}
    <script type="text/javascript" src="{$content_dir}js/tools.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    var baseDir = '{$content_dir}';
    var static_token = '{$static_token}';
    var token = '{$token}';
    var priceDisplayPrecision = {$priceDisplayPrecision*$currency->decimals};
    var roundMode = {$roundMode};
    </script>
    <script type="text/javascript" src="{$content_dir}js/jquery/jquery-1.2.6.pack.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="{$content_dir}js/jquery/jquery.easing.1.3.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="{$content_dir}js/jquery/jquery.hotkeys-0.7.8-packed.js"></script>
    {if isset($js_files)}
    {foreach from=$js_files item=js_uri}
    <script type="text/javascript" src="{$js_uri}"></script>
    {/foreach}
    {/if}
    {$HOOK_HEADER}
    </head>
    <body {if $page_name}id="{$page_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}"{/if}>
    {if "MSIE 6"|eregi:$smarty.server.HTTP_USER_AGENT or "Internet Explorer"|eregi:$smarty.server.HTTP_USER_AGENT}{in clude file=$tpl_dir./ie6.tpl}{/if}
    {if !$content_only}
    <div id="wrapper1">
    <div id="wrapper2">
    <div id="wrapper2plus"></div>
    <div id="wrapper3">
    <div id="wrapper4">
    <!-- Header -->
    <div id="header">
    <h1 id="logo"><a href="{$base_dir}?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e9 3bf38e4e836" title="{$shop_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}">{$shop_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}</a></h1>
    <div id="header_right">
    {$HOOK_TOP}
    </div>
    </div>
    <div id="columns">
    <!-- Left -->
    <div id="left_column" class="column">
    {$HOOK_LEFT_COLUMN}
    </div>
    <!-- Center -->
    <div id="center_column" class="center_column">
    {/if}
    None

  9. #9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    Kod aşağıdaki gibi gözükmesi gerek.
    Bu kod ile değitirerek dene


    <!-- Header -->
    <div>
    <h1 id="logo"><br><a href="{$base_dir}?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e9 3bf38e4e836" title="{$shop_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}"><img src="{$img_ps_dir}logo.jpg" alt="{$shop_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}" /></a></h1>
    <div id="header">
    {$HOOK_TOP}

    homefeatured.tpl dosyasındaki kodlarıda yolla bir bakalım


    Sorun zaten resmi ftpden kaldırdığınız için meydana geldi. ftpden kaldırmak sorunu çözmez. ftpde yok ama sisteminizde kod olarak durmakta. Siz aynı resmi aynı yere upload edin kaynağından bakıp yerini bulalımki resmin gözüktüğü kodları bulalım veya nasıl yerleştirilmişse.. css olarakta yerleştirilmiş olabilir. global.css dosyasında bg_image.jpg resmi ara. eğer css dosyasında var ise o bloğu kaldırarak dene
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  10. #10
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: index te birsey lazim

    bende homefeatured.tpl dosyasi yok hocam bulamadim
    None

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0