Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: modül düzenleme görüntülenmiyor

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    26
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart modül düzenleme görüntülenmiyor

    merhaba,

    admin panelinden modüllere tıkladığımda sadece üst menü gözüküyor. modüller listenmiyor.

    anasayfa editöründe düzenlemeler yapmam gerekiyor ama modüller listelenmediği için olsa gerek, nereden yapacağımı bulamadım.

    Presta 1.4 kullanıyourm.

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    1.4 veriyon biraz sorunlu. 1.3.x.x kullanmanızı öneririm. Modullerin gözükmemesi versiyon uyumsuzluğu gösteren huysuz bir moduldür. Eğer daha önce modulleri görebildiyseniz, son eklediğiniz modulü kaldırmanız gerekiyor
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    26
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    yeni modül hiç eklemedim. kurulum nasılsa öyle bir ilave yapmadım.

    önceden 1.1 i kullanmıştım. sürekli vürüs blaşıyordu ona o yüzden son sürümü kullanayım dedim.

    Birde kim yapmışsa eline sağlık son sürümün türkçeleştirmeside güzel.

  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    1.4 sürümü forum yönetimindeki arkadaşlar elbirliği ile yaptı.
    Modllerin gözükmemesinizn tek nedeni herhangi bir modulün uyumsuzluk göstermesi ile meydana geliyor. Modullerin yazma izinlerinide kontrol edin
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  5. #5
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    aynı problem bende de var. Modülleri tekrar yükledim ama yine görünmüyor ???
    None

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    modül sayfasında modüller görünmüyor ve hata aolarak aşağıdaki yazıyor. Nasıl düzeltilir?

    Fatal error: Call to undefined function ioncube_read_file() in /home1/bugrahan/public_html/robotokulu/shop/classes/Module.php on line 403
    None

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    113
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    1.4.4 ü kurduğumda modüller çalışıyor fakat türkçe olmuyor dediğiniz gibi 1.4.0. da bi modül uyuşmazlığı sorunu olabilir mi die 1.4.0 da ki tüm modülleri silerek 1.4.4 teki tüm modülleri ekledim ama yinede çalışmadı 1.4.0 bu siten indirdiğim gibi hiç bir değişiklik yapmadan da aynı hatayı veriyor.

    1.4.4 te kendi modülleri içerisinde 5-6 tane modül eklediğimde onda da admin panelde modüllerin görünmemesi sorununu alıyorum. Ama 1.4.0 daki hata bambaşka birşey 0 modüllüde kursam o sayfayı göremiyorum :'(

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    1.657
    Tecrübe Puanı
    11

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    1.4 versiyonu kullanmadigimdan benim bir fikrim yok maalesef. orjinal yani prestashop.com siteden sifir presta indirip ftpnize atin. daha sonra manule olarak türkce dosyalari yüklerseniz sorununuz giderilebilir tahmin ediyorum. Modullerin gözükmemesi yazma izin veya uyumsuz bir veya birkac modulün vermis oldugu hatadir bence
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  9. #9
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    113
    Tecrübe Puanı
    9

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    şu anda en iyisi 1.3 e devam etmek ama buda çok aşırı yavaş :'(

  10. #10
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2011
    Mesajlar
    22
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: modül düzenleme görüntülenmiyor

    arkadaşlar bu siteden indirdiğiniz presta 1.4.4 versiyonnda bulunan modüller içindeki "socolissimo" " twenga""upscarrier""watermark" isimli moduller uygunsuz oldugundan modul duzenleme gorunmuyor aynı hata bende de yapıyordu tek tek deneyerek buldum kolay gelsin

    NOt : (upscarrier adlı modulden ıkı tane koymuslar ıkısınide silin
    None

Sayfa 1/2 12 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0