2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: DB içeri aktarmada sorun.

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    21
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart DB içeri aktarmada sorun.

    İyi Günler. Presta ile kurduğum siteyi başka bir hostinge taşımak için uğraşıyorum. Prestayı yeni hostinge kurdum. Şimdi Veritabanını içeri aktarmak istiyorum fakat "Sütun isim * değiştirmelisiniz" diye bir hata veriyor. Nedeni ne olabilir. Veya birisi yardım edebilir mi :[ bütün panel şifrelerini vereyim :[

    PrestaShop 1.4 Türkçe Kullanıoyurm.
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp: DB içeri aktarmada sorun.

    Kardeş, veritabanı yedeği alınırken 3 türlü (genelde) yedeği alınır. 1. si sql olarak, 2. si zip li, 3. sü gzip li olarak. Ben aktarma yaparken 1. yöntemle hep sıkıntı yaşadım. Eski hostundan bu 3 şekilde de veri tabanını almanı tavsiye ederim. Kurmak istediğin yeni yerdeki veri tabanının içinin ise boş olmasına dikkat et. Kolay gelsin.
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0